Голяма трагедия сполетя семейство от пловдивското село Розино. При нелеп

...
Голяма трагедия сполетя семейство от пловдивското село Розино. При нелеп
Коментари Харесай

Огромна трагедия с 3-годишно дете след падане разплака пловдивско! Жителите недоумяват

Голяма покруса сполетя семейство от пловдивското село Розино. При безразсъден случай е умряло 3-годишното им дете Стилиан.

Бащата Иван е от Розино, а майката Нина – родом от Плевен. Трагедията станала в Плевен, описаха пред „Марица“ поданици на карловското село. Според едни на 1 юли детенцето и родителите му били на посетители на родственици. Там детето се качило на легло, отворило комарника на зейнал прозорец и паднало. Според други майката наглеждала стара жена. Отишла да ревизира по какъв начин е, а през това време детето отворило комарника и паднало от високо. Повикана е кола за спешна помощ, само че лекарите не съумели да го спасят. За случая потвърдиха и от локалната полиция.

Независимо от повода фамилията да е в Плевен, нещастието е огромна. Родителите и околните са си взели последно довиждане с момченцето на 3 юли в Розино. Жителите на Карловското село са потресени. В профилите си в обществените мрежи родителите са си поставили траурни ленти, а изпод стотици изричат съболезнования.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР