Голяма сума пари е открадната от дома на известен дупнишки

...
Голяма сума пари е открадната от дома на известен дупнишки
Коментари Харесай

Откраднаха 700 000 лева от дома на наш бизнесмен

 Голяма сума пари е открадната от вкъщи на прочут дупнишки предприемач. От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Кюстендил оповестиха, че сигналът за кражбата е подаден в събота следобяд от притежателя на жилището.

При последвалите дейности, криминалистите са открили, че проникването е станало с селекциониран или фалшифициран ключ. Обирът се е случил във време, когато фамилията отсъства от града.

Размерът на откраднатото се прецизира, защото парите са били в разнообразни валути, само че съгласно информация на локални медии крадците са успяли да завлечен над 700 000 лв..

Образувано е досъдебно произвеждане. Уведомен е дежурен прокурор. По информация на локалния вестник " Вяра " кражбата е от жилището на Ивайло Павлов, притежател на един от най-големите магазини за мъжки дрехи в Дупница. Фирмата осъществя продажби на маркови облекла, чанти и обувки и онлайн.

Дупничани недоумяват за какво Павлов е държал такава огромна сума пари в жилището си.

" Ако в действителност размера на откраднатото е над половин милион, то да държиш такива пари отвън банката е немислимо на днешно време. За страдание, неприятното няма почивен ден ", разясняват в града.

Местните хора подозират, че някой е имал предварителна информация за отсъствието на фамилията от вкъщи и по този начин крадците са проникнали необезпокоявано в жилището.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР