Голяма рокада отново в най-големите конкурети в родния ефир -

...
Голяма рокада отново в най-големите конкурети в родния ефир -
Коментари Харесай

Войната продължава! Водещ от bTV избяга в Нова телевизия, скандалът е огромен!

Голяма рокада още веднъж в най-големите конкурети в родния ефир - bTV и Нова телевизия. Този път борбата се развихря в готварските излъчвания.

Нова телевизия към този момент интензивно популяризира новото си предаване Hell’s Kitchen ( " Кухнята на пъкъла " ). Форматът комбинира способността на началник готвачите да се оправят с поставените задания с кулинарния им гений пред погледа на цяла България, заяви Блиц.

За негов водещ е обявен обаче началник Виктор Ангелов. Виртуозът в кухнята до неотдавна се подвизаваше в предаването " Мастършеф ", чиито правилник е сходен на този, на Hell’s Kitchen. Какво обаче е провокирало рокадата не е ясно. Дали Ангелов самичък е решил да смени малкия екран или пък от bTV сами са решили да се разделят с него, не е ясно. Конфликт очевидно въпреки всичко има, а налице е най-голямото доказателство - шефът към този момент е част от фамилията на най-големия съперник на предходния му шеф.



Вече е ясно и кой ще заеме мястото на водещия в шоуто - Лео Бианки. Това оповестиха преди дни от самата продукция " Мастършеф ". Това обаче провокира вълна от неодобрение в обществените мрежи, където масата от мнения са негативни. Много фенове се заканват, че повече няма да гледат предаването и, че не могат да схванат по какъв начин е допустимо респектиращата фигура на началник Ангалов, да бъде сменена от италианеца.



От екипа на Нова телевизия не дават изясненост по какъв начин тъкмо готвачът е пристигнал при тях: " Щастлива съм, че експерт от ранга на началник Ангелов е част от екипа на предаването и огромното семейство на NOVA ", разяснява Вики Политова – основен действен шеф на Нова Броудкастинг Груп.

Това не е първата рокада сред малките екрани. През септември гръмна абсурдът с Николета Лозанова, която демонстративно напусна светското предаване " Папараци ", а из светските среди се зашумя, че повода за това е присъединяване й във " ВИП Брадър ". След поясненията за големите наказания, на които предстои плеймейтката обаче, до това не се стигна, а Къщата остана без чаровното й наличие. Все отново от bTV отмъстиха на брюнетката, а и на съперника си, като назначиха някогашен кадър на Нова телевизия за неин заместител - Венета Райкова. Огнената русокоска, която преди водеше емблематичното предаване " Горещо ", през днешния ден е част от екипа на " Папараци ". През годините доста от водещите на най-големите съперници на екрана са бягали от единия, при другия. Ярък образец за това са новинарката Ани Салич, журналистката Миролюба Бенатова и досегашният тандем Ани Цолова и Виктор Николаев. Въпреки че Цолова към този момент не е част от " Здравей, България " тя остава в фамилията на Нова телевизия, очаквайки се скоро да се появи още веднъж на екран с нов всемирски план.

Двете малките екрани от много време насам се надцакват, като най-големият коз на Нова в праймайма е хитовият сериал " Откраднат живот ". Въпреки че четвъртият сезон на медицинския филм не е толкоз забавен, колкото първия, продукцията се радва на забележително висок рейтинг. От много време пък се приказва, че bTV е подготвена със сериал, който обаче малкия екран не смее да пусне. Все отново, след месеци изчакване, при започване на 2018 година продукцията " Скъпи наследници " най-вероятно ще бъде на екран.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР