Голяма промяна на летище София ще облекчи полетите на всички.

...
Голяма промяна на летище София ще облекчи полетите на всички.
Коментари Харесай

Голяма промяна на летище София. Засяга всички

Голяма смяна на летище София ще облекчи полетите на всички. Аеропортът вкарва система за независимо сканиране на бордните карти при първата инспекция. Това съобщи за TravelNews Димитър Биков, шеф „ Бизнес развиване “ в „ СОФ Кънект “, концесионер на летището.

Системата е поръчана и се чака да бъде доставена през идващия месец, акцентира той. Машините ще бъдат много и всички пасажери сами ще сканират бар кода на бордните си карти още на равнище 0 на терминал 2. При вярна бордна карта ще се отварят сами малките врати и хората ще се качват на идващото равнище за инспекцията на скенерите, изясни Биков.
-->
По този метод към този момент няма да има скупчване на пасажери при сканирането на бордните карти, където сега има единствено три гишета със чиновници. Те ще продължат да оказват помощ на пасажерите при сканирането и ще направляват тези с проблематичните баркодове, които машините не позволяват, изясни Димитър Биков. Бордните карти могат да бъдат на телефона или на разпечатани на хартия.

По огромните летища в Западна Европа към този момент са въведени тези системи, които облекчават опашките. От друга страна икономисват личен състав, който може да бъде ориентиран към други системи за надзор и инспекции.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР