Голяма новина за пътя до Гърция – кога ще има

...
Голяма новина за пътя до Гърция – кога ще има
Коментари Харесай

Голяма новина за пътя до Гърция – кога ще има магистрала?


Голяма вест за пътя до Гърция – по кое време ще има автомагистрала? Магистрала Струма ще бъде удължена до пункт „ Кулата “, заяви през днешния ден районният министър Иван Шишков при посещаване в региона.
„ В момента аутобанът не свършва при пункта. Започнали сме работа по това, след края на автомагистралата, да има път с четири ленти – по две в двете направления “, разясни Шишков, съобщи Нова тв.Министърът на районното развиване
и благоустройството арх. Иван Шишков инспектира през днешния ден граничния контролно-пропускателен пункт Кулата дружно със своя заместител Николай Шушков, шефа на Агенция „ Митници “ Павел Геренски и зам.-министъра на финансите Александър Свраков.
„ Това, което вършим, е една огромна стратегия
за увеличение на пропускателността на граничните пунктове на България “, сподели министър Шишков и уточни, че би трябвало да се направи всичко допустимо граничният пункт „ Кулата “ да бъде подготвен за влизане в Шенген.
Инспекцията цели да се реши какво и по какъв начин
може да се усъвършенства при пункта, като е предоставено задание за планиране по отношение на разширение на пътя директно преди него. Целта е да има по две ленти и в двете направления на придвижване.
Преди инспекцията министър Шишков връчи на
шефа на Агенция „ Митници “ позволение за прилагане на ремонтираната част от граничния пункт Капитан Андреево. Този пункт сме го разширили с
нови две гишета, само че това е доста дребна част,
сподели още районният министър. Той добави, че работата на министерството е по метод, при който се издават всички нужни документи преди начало на дадени действия и
всички документи преди въвеждането в употреба.
По време на инспекцията беше оповестена и информация по отношение на реконструкцията на Граничен контролно-пропусквателен пункт Станке Лисичково, както и дейностите, свързани с построяването на граничния пункт Струмяни – Берово, заяви Българска телеграфна агенция.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР