Голяма лява коалиция ще има. Това заяви лидерът на БСП

...
Голяма лява коалиция ще има. Това заяви лидерът на БСП
Коментари Харесай

Голяма лява коалиция ще има, обяви Корнелия Нинова

Голяма лява коалиция ще има. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на конференция. От 2-3 седмици се водят диалози, от на следващия ден стартират подписвнаия на съглашения, сподели тя.
Най-близо до спразумение Българска социалистическа партия са с АБВ, " Нормална България " на Кадиев и " Движенбие 21 " на Татяна Дончева. Нинова е поела самодейността, потръсила е водачите на партиите. 
 Калин Тодоров: Лява България може да консолидира редиците си и да се трансформира в незаобиколим фактор Калин Тодоров: Лява България може да консолидира редиците си и да се трансформира в незаобиколим фактор
" Корнелия Нинова била почнала сондажи с Татяна Дончева и АБВ за консолидация за изборите. Ако е правилно, това е добра вест. Левите им...
Изчистихме общите си политики с тези три партии. На тези избори ще се явим във формата „ Българска социалистическа партия за България ” – ще се записваме с това име в ЦИК на 26 май, сподели Нинова и акцентира:
" Сегашният формат на коалиция " Българска социалистическа партия за България " се резервира. Към формата ще сключваме съглашения за поддръжка и общи политики с партиите, с които беседваме. Част от съглашението за общо явяване на изборите за 46-и парламент е членове на тези дребни партии да намерят място в кандидатските листи. "
Георги Първанов и Румен Петков няма да бъдат в листите, стана ясно от думите ѝ. Тя посочи, че диалози с Жан Виденов и новата му партия не са водени.
Запитана за диалози с Мая Манолова , Нинова сподели, че позицията на " Изправи се. Мутри вън " е ясна и не планува диалози с тях за обединяване. " Мая избра своя път, триумф ѝ искам ", добави Нинова.
 Мнение: Георги Първанов още веднъж се готви за президент Мнение: Георги Първанов още веднъж се готви за президент
От оптимизъм през песимистичност до отчаяние. Така симпатизантите възприемат договарянията на „ Позитано “ 20 сред Българска социалистическа партия, &bdq...
Оставяме опция с в допълнение съглашение тази необятна коалиция да прерасне и в коалиция за избори и след 11 юли.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР