Голяма лична драма се крие във фаталното решение на бургазлийката,

...
Голяма лична драма се крие във фаталното решение на бургазлийката,
Коментари Харесай

Тежката любовна драма на самоубийцата в Бургас, спасена от трима младежи

Голяма персонална драма се крие във съдбовното решение на бургазлийката, която през вчерашния ден се хвърли в морето, а три смели момчета съумяха да я спасят, написа „ Телеграф “.
Както БЛИЦ писа, до момента в който правили утринен крос в морската градина, Стефан Петров – Машината, Бисер Русимов и Иво Иванов видели дамата да виси от перилата на моста. Тримата незабавно хукнали натам, а когато стигнали, самоубийцата към този момент била във водите на морето и се давила. Стефан Машината скочил пръв, с цел да я извади. Веднага след него се хвърлили и приятелите му. През това време инцидентни минувачи, станали очевидци на обстановката, извадили телефоните си и потърсили помощ на 112.


Бисер Русимов

Само за секунди дошъл полицейски автопатрул. Младите мъже съумели да извадят дамата на сушата и да ѝ окажат първа помощ, спасявайки живота ѝ.
В бургаските фейсбук групи бяха качени фотоси, само че по-късно отстранени. От мненията на потребителите на обществената мрежа стана ясно, че дамата е на 43 години и наскоро се разделила с любовника си, който тръгнал с по-млада. От тъга тя решила да постави завършек на земния си път.


Стефан Петров
Намерението ѝ обаче било пресечено от групата на Машината. Самият той описа във Facebook по какъв начин се е случило всичко. „ Видяхме, че във водата има момиче, а на моста имаше няколко индивида, които споделиха, че скочила сама да се самоубива. Веднага се съблякох и скочих. Доплувах до нея и я хванах, само че внезапно се схванах и не можех да я дръпна, а и не съм добър плувец.
През това време Иво и Бисер пристигнаха до мен и Иво стартира да тегли момичето, а Бисер ми оказа помощ да се възстановя и двамата доплувахме до плочата “, споделя Машината.


Иво Иванов
От думите му излиза наяве, че приятелят му Иво, откакто е изтеглил дамата, й е оказал първа помощ. „ Важното е, че спасихме човешки живот и всичко завърши без съдбовни произшествия “, добавя той.
Благородната им постъпка взриви обществените мрежи и провокира стихия от одобрителни мнения и доста лайкове. „ Гордеем се с Бургас и тези млади почтени българи! “, написа консуматор.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР