Голяма изненада със служебния кабинет. Проф. Пламен Киров, специалист по

...
Голяма изненада със служебния кабинет. Проф. Пламен Киров, специалист по
Коментари Харесай

Голяма изненада със служебния кабинет. Кого ще разследва

Голяма изненада със служебния кабинет. Проф. Пламен Киров, експерт по конституционно право, хвърли бомба в ефира на Българска национална телевизия като разгласи, че новият екип на Румен Радев, който към този момент е подготвен, няма да проверява никого от държавното управление на Кирил Петков.

" От Президентството са подготвени със състав на длъжностен кабинет. Със сигурност ще бъде по-различен от предходните. Кирил Петков и Асен Василев няма да бъдат в служебния кабинет ", съобщи проф. Пламен Киров.

" Това е най-краткият мандат на парламентарно излъчено държавно управление в последните 31 години, и единственото, което си е отишло от власт с избор на съмнение ", добави още проф. Киров.

" Служебният кабинет няма да проверява, да търси вини, няма да се занимава с нищо друго, с изключение на с това да гаси пожари и да позволява рецесии. То ще бъде едно антикризисно държавно управление ”, изясни още проф. Киров.

Той изрази мнение, че в случай че бъде върнат мандатът в петък, президентът ще разпусне Народното събрание в понеделник или вторник и ще насрочи избори на 2 октомври.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР