Голяма част от Словения е под дебела снежна покривка, като

...
Голяма част от Словения е под дебела снежна покривка, като
Коментари Харесай

Рекордно количество сняг падна край Любляна, движението в Словения е затруднено

Голяма част от Словения е под дебела снежна завивка, като тук-там места надвишава 70 сантиметра, оповестяват локалните медии .

Обилен сняг падна в Корошкия район и над Похорските планини в Североизточна Словения.

В Нова Васа, на 30 километра южно от Любляна, се образува снежна завивка от рекордните 72 сантиметра сняг. В регионите Кочево и Рибнич (северно и североизточно от Горски Котар) е паднало рекордно количество сняг от 2018 година насам, оповестява 24ur.si .

Заради неприятното време се оповестява за тапи и усложнения в придвижването по голям брой пътища в страната. От полицията приканиха водачите за нараснало внимание по пътищата и припомниха, че зимната екипировка е наложителна, както и шофирането да е съобразено с метеорологичните условия.

Километрични колони от камиони се се образували на граничния пункт " Бергана “. Заради тежките метеоролигични условия водачите са посрещнати на границата от словенската полиция. В мощ е възбрана за прекосяване на камиони с ремаркета и влекачи с полуремаркета в посока Любляна, а спрените от придвижване камиони се е образувала 10-километрова колона.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР