Голяма част от любимите звезди на България решиха да запазят

...
Голяма част от любимите звезди на България решиха да запазят
Коментари Харесай

Стоичков и Лили очароваха феновете за Нова година, Кетето Евро ги стресна с лай и вой

Голяма част от обичаните звезди на България взеха решение да запазят безмълвие за Нова година. Много от най-разпознаваемите актьори и реализатори по този начин или другояче честитиха 2024-а от телевизионния екран. Затова и в профилите им в обществените мрежи на 1 януари не се вижда нищо ново.

Христо Стоичков обаче е от тези, които постоянно мислят за почитателите си. Камата и внучката му провокираха трогване с поздрава си в новогодишната нощ. Миа насочи коледни пожелания на британски и испански, а “деди ” прибави благопожелание към българите за здраве и обич в фамилията.

За великата Лили Иванова пък нямаше потребност от дълги честитки. Тя просто разгласява нова фотография, показваща я в целия ѝ величествен искра на прима на българската поп музика.

Лили е разгласила и имената на всички, които стоят зад този изумителен кадър: фотограф: Костадин Кръстев – Коко, грим: Кирил Чалъков, коса: Милена Димитрова – Фифи и организация и PR: Николай Недеков.

На другия полюс е новогодишната обява на емблемата на българската комедия Катерина Евро. Тя пусна на 1 януари смешно видео с обичаните си кучета, които вият и лаят, до момента в който тя се пробва да слуша новогодишният концерт от Виена.

Уви, любимците ѝ подвигат подобен звук, че нищо не се чува от изтънчените полки и валсове.

Преди дни Катето Евро пък пусна фотография в празнично въодушевление с други двама именити български артисти – Владо Пенев и Марта Вачкова. Феновете са очаровани от фрагмента и пишат откровени празнични пожелания по адрес и на тримата.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР