Голяма част от хората имат поне по една кредитна карта,

...
Голяма част от хората имат поне по една кредитна карта,
Коментари Харесай

Какви възможности ви предоставя една кредитна карта

Голяма част от хората имат най-малко по една кредитна карта, а други не са сигурни дали въобще желаят такава. Независимо от кои сте, е значимо да знаете какви благоприятни условия може да ви даде кредитната карта. Те несъмнено са много и е значимо да подберете най-точните за вашите потребности и желания. Ще ви разкажем малко повече за всички тях, с цел да съумеете най-точно да прецените дали и каква кредитна карта е подобаваща за вас.

Спокойствие в лицето на аварийни средства когато и да е

Основното преимущество на всяка кредитна карта е, че тя ви дава опция да разполагате с спомагателни средства когато и да е. Например може да се окажете в незабавна обстановка, в която да са ви нужни финанси незабавно. С кредитната карта ще се подсигурите за всички непредвидени обстановки и си гарантирате успокоение, че сте постоянно готови. Кредитните карти се одобряват във всяка точка на света и умерено можете да разчитате на тях при бизнес пътешестване или екскурзия. Дори за не толкоз належащи обстановки, кредитната карта е средството, с което да извършите няколко огромни покупки оптимално бързо. С кредитна карта в портфейла няма да се постанова да отлагате стремежи.

Чудесна алтернатива за онлайн заплащания

Кредитните карти са неизменим асистент при онлайн покупките ви. Ако се притеснявате да пазарувате от карти с по-голяма наличност, или не желаете да споделяте картови данни при по-сигурни или не толкоз онлайн търговци, то определянето единствено на една кредитна карта с по-малък предел е идеалният избор за всички онлайн разплащанията в уеб пространството. Кредитните карти ще ви отворят порти за извършване на покупки съвсем на всички места. С тях можете за минути да резервирате хотели и самолетни билети, да вземете кола чартърен или билет за опера. И можете да сте спокойни до момента в който пазарувате онлайн – заплащанията ви са предпазени със основаната 3D ключова дума на картата.

 istock istock
Получаване на отстъпка като % от сумата на покупките ви назад

Кредитните карти ви оферират чудесната алтернатива да получите назад % от цената на покупките си в края на календарната година (т. нар. стратегия money back), Информация за нашата настояща стратегия можете да разгледате тук. Най-хубавата част е, че ще получите 1% назад за заплащанията при търговци в края на годината, общо до 200 лева Или с кредитна карта пазарувате елементарно и на всички места, а си гарантирате премия без спомагателни старания.

Възможност за довнасяне на средства

Притеснявате се, че пазарувате на заем, а в същото време желаете да имате карта, която да се приема на всички места и да ползвате без да си поставяте граници. Това не е проблем, тъй като можете да внасяте суми над позволения кредитен предел. По този метод вие добавяте лични средства, на които умерено можете разчитате и употребявате при положение на потребност.

Гратисен интервал

Още едно от преимуществата на кредитните карти е опцията да пазарувате в този момент, а да погасявате дължимите средства отсрочено. Дали да изплатите напълно покупките при търговци в границите на гратисния интервал и да се възползвате от до 45 дни безлихвен заем или да оптимизирате месечния си бюджет като погасявате на минимални месечни вноски - решението е напълно във вашите ръце. Дължимата рента е единствено върху употребяваната част от отпуснатия ви предел. А в случай че сте деен ползвател на кредитната карта, можете да намалите лихвата си, при изискване че извършите избран брой преводи на закрепена обща минимална стойност.

 istock istock
Възможност за издаване на спомагателни кредитни карти

Да сте собственик на кредитни карти не значи единствено вие да се възползвате от всички изброени преимущества. Интересно и потребно е да знаете, че можете да заявите издаване на спомагателна карта за вас и/или на член от вашето семейство. С удобството да издадете повече от една карта Вие държите под надзор средствата си и Вашия метод на харчене - да кажем една от картите е за вашите онлайн разплащания и втора при пътувания. А в случай че детето ви към този момент е студент в чужбина, спомагателната кредитна карта ще ви направи спокойни, че то разполага с аварийни средства за всевъзможни незабавни обстановки.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР