Голяма част от гласоподавателите не обръщат внимание на предизборните програми

...
Голяма част от гласоподавателите не обръщат внимание на предизборните програми
Коментари Харесай

Без отговорност за лъжи и празни обещания, няма избирателна активност

Голяма част от гласоподавателите не обръщат внимание на предизборните стратегии на партиите, тъй като партиите по-късно не си съблюдават думата. Политическата класа докара хората до тотално отвращение да обръщат внимание на това какво вършат властимащите. Остава въпросът дали това държание на партиите е целеустремено, с цел да бъдат отвратени хората и те да не гласоподават. Така пред урните отиват единствено твърдите партийни активи, които гласоподават фенски и дефинират ръководството и бъдещето на страната. Докато няма отговорност за изречени неистини и празни обещания по време на предизборните акции, смяна в интензивността на хората по време на избори не можем да чакаме, сподели информационния специалист Любомир Аламанов.

Според Аламанов към този момент не ставаме очевидци на лидерски диспути, тъй като това е умрял информационен инструмент. Причината за това е появяването на концепцията за " Спасителя ", който се спуска, побеждава и управлява умно. В очите на хората " Спасителя " единствено с появяването си взема решение всички проблеми и се грижи за народа. Аламанов твърди, че доста хора не си дават сметка, че тази идея води до появяването на деспот. " Спасителя " не дебатира, не търпи рецензии или друго мнение. Той даже избавя и своите съперници, тъй като е благоразположен. Ето за какво " Спасителя " не беседва с елементарни хора, какво остава пък те да му задават и въпроси, изясни информационния специалист Любомир Аламанов.
Имаме ли цивилен инстинкт, с цел да не позволяваме " Спасители "? Стана ли ясно какви решения ни чакат след изборите? Каква страна желаеме да бъдем?
Отговорите на Любомир Аламанов, " Директно в новините " със Стефан Кунчев.



Визитка:

Любомир Аламанов е информационен специалист, ръководещ сътрудник в организацията за типичен и новаторски информационни услуги SiteMedia Consultancy. Носител е на Honorable Mention за CEO of the Year 2019 на влиятелните PR Platinum Awards 2019.

 

Довечера " Директно в новините " със Стефан Кунчев:
Кой печели изборите? Колко партии влизат в 48-ото Народно заседание? Какви са възможностите за постоянно държавно управление?
Точно в 19.55 часа в студиото влиза Васил Тончев, социолог от " Сова Харис ". Говорим за определените.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР