Голяма беля направил на пътя най-успешният нaш гимнастик Йордан Йовчев.

...
Голяма беля направил на пътя най-успешният нaш гимнастик Йордан Йовчев.
Коментари Харесай

Данчо Йовчев помете пешеходец на светофар

Голяма пакост направил на пътя най-успешният нaш гимнастик Йордан Йовчев. 50-годишният ни прочут първенец блъснал човек на пешеходна пътека със светофар в София, до момента в който говорел по телефона, написа Уикенд.

По знамение пешеходецът се разминал с най-лошото.

За похлупак Данчо Йовчев, който другояче има популярност на огромен състезател и героичен човек, се изложил и даже не слязъл от колата, с цел да ревизира положението на потърпевшия, описват още очевидци на случая.

Сакатлъкът се случил на 21 март малко преди 18 часа на кръстовището на бул. „ Драган Цанков ” и ул. „ Никола Мирчев ”. Човекът пресичал по пешеходната пътека в посока парк хотел „ Москва ”, когато черният мерцедес S-класа на Данчо Йовчев направил ляв завой и го връхлетял.

Младежът реагирал по инстинкт и в последния миг скочил на капака. Секунди по-късно се озовал още веднъж на крайници, треперещ и в цялостен потрес. За благополучие се отървал единствено с охлузване и оток на коляното.
 

„ Добре, че младежът някак реагира, другояче ударът можеше да се окаже съдбовен. Много се уплаши, само че извади шанс. Ако на негово място беше дете, майка с количка или възрастен човек, си отиваха ”, разказa един от очевидците на безотговорното шофиране на пловдивчанина.
 

Блъснатият мъж и другите в близост забелязали, че водачът говорел по телефона, защото стъклото на шофьорското място било свалено. По тази причина Йовчев въобще не се е съобразил нито със зеления сигнал за пешеходната пътека, нито с мократа настилка и скоростта си. 

„ Светофарът е от оня вид, който пуска на зелено и колите и пешеходците, такива има много в София. Но това не е опрощение за водача, който на всичкото от горната страна беше с телефона на ухото ”, обясни още очевидецът.

Върхът на наглостта на виновника обаче пристигнала, малко откакто блъснал пешеходеца. Вместо да слезе от автомобила си и да ревизира положението му, Йовчев единствено си подал главата през прозореца и му извикал: „ Ела тук да се разберем, приятелю! ”.

Вече поосвестил се от шока, потърпевшият се възмутил на безочието на водача и без да се разправят, напряко му теглил една майна и си хванал пътя. „ Човекът очевидно не искаше да прави панаири на гърба на човек като Йордан Йовчев, а единствено да получи едно „ извинявай ”. И като чу тази имитация, толкоз се ядоса, че напряко си потегли. Срамота е хора, въпреки известни и с огромни триумфи, да се държат по този начин ”, споделиха с отчаяние очевидецът.

Час по-късно на телефон 112 е подаден сигнал за случая, разбра още „ Уикенд ”. Не за незабавна здравна помощ, а за вписване на действието. Жалба против Йовчев не е подавана в най-близкото РПУ. По всичко проличава, че гимнастикът ще мине метър за породения случай, вероятно само по положителната воля на потърпевшия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР