Голям удар понесе кечът, след като три бивши звезди на

...
Голям удар понесе кечът, след като три бивши звезди на
Коментари Харесай

Огромна трагедия! Сега обявиха, че само за ден са починали тримата от

Голям удар понесе кечът, откакто три някогашни звезди на кръга починаха в един и същи ден. Става въпрос за Брайън Лоулър, Николай Волков и Брикхаус Браун. Те напуснаха белия свят в неделя надлежно на 46, 70 и 57 години, оповестява Блиц.

Тройната трагична новина потопи в тъга други бойци, както и многото почитатели на развлекателното спортно шоу.

Лоулър е направил опит да се самоубие, откакто е бил задържан в Тенеси поради шофиране под упойващи субстанции. Въпреки че е бил закаран незабавно в болница, той е умрял на другия ден. Лоулър е наследник на различен кечист - Джери Лоулър, и бе прочут с партньорството си със Скот Гарланд. Двамата се състезаваха от псевдонимите Гранд Мастърс Сексей и Скоти Ту Хоти.

Николай Волков бе родом от Хърватия с същинското име Йосип Перузович. Той бе един от най-мразените герои в WWE, където играеше ролята на руснак. Николай е умрял в своя дом в Мериленд след неотдавнашен престой в болница. Засега обаче не се показва повода за гибелта му.

Брикхаус Браун, състезавал се под името Фредерик Сийрайт, бе диагностициран с рак на простатата преди една година. За страдание той не съумя да се пребори с подлото заболяване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР