Голям удар по руската армия.Руските войски бяха принудени да се

...
Голям удар по руската армия.Руските войски бяха принудени да се
Коментари Харесай

Голям удар по Русия! Къде бяга армията

Голям удар по съветската войска.

Руските войски бяха принудени да се отдръпват от позициите си в източния бранш на фронта, защото Украйна си върна „ основно село в Донецка област “.
-->
Според The ​​Independent съветските окупатори са изоставили позициите си в Урожайне, стратегически значимо югоизточно село, за което украинските бойци са се борили няколко дни като част от контранастъплението си.

Според изданието украинските бойци са употребявали американски умни бомби, доставени през март. Официално удостоверение за това обаче няма.

Вчера бе обявено, че украинските въоръжени сили са постигнали прогрес в контранастъплението си и в западната част на Запорожка област, съобщи основаният във Вашингтон мозъчен концерн Институт за проучване на войната. В изследването на института се твърди, че украинските войски са постигнали " забележителен прогрес в тактическо отношение ". Според фотоси от региона украинците са достигнали до северните околности на селището Роботино в Запорожка област, което се намира на към 10 км южно от град Орехов.

Продължава украинската контраатака, целяща освобождение на всички окупирани от руснаците територии, в това число Крим.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР