Голям спор възникна между и водещия на сутрешния блок по

...
Голям спор възникна между и водещия на сутрешния блок по
Коментари Харесай

Голям спор между Веселин Марешки и Виктор Николаев в ефир

 Голям спор породи сред и водещия на утринния блок по Нова телевизия Виктор Николаев. Последният опита да напомни изречени обидни думи в предишното от страна на Марешки към и.

" Нас ни сплотяват ползите на България. Фалшивите похвали са присъщи за по-младите момиченца и тези подправени похвали сред компанията на Слави и Тошко Африкански, мутрите и Маджото. Ние си споделяме всичко непосредствено, по-късно не се вършим на ощипани госпожици ", сподели Марешки.

" Много по-големи и обидни неща са си говорили Христо Иванов, Атанас Атанасов, Мая Манолова и Татяна Дончева. Тях ги сплотява далаверата. А нас ни обединява интересите на жителите. "  

" Наричали ли сте ги  родоотстъпници и безбожници, а в този момент отивате на избори с тях. Защо? ", пита го Виктор Николаев.

" Моля ви, не питайте за жълтини. Питайте ме за значимите неща - българинът е докаран до просешка сопа след петгодишното ръководство на Румен Радев. псуваше Иван Костов като каруцар, а в този момент прави коалиция и сипе подправени похвали към същите тези хора. По-важното е обединяването против всички тези мутри, които се пробват още веднъж да се върнат на власт ", дава отговор Марешки.

" Кога обаче казвахте истината - в този момент или преди, когато фактически казвахте, че изроди от Вътрешна македонска революционна организация продават българщината. Джамбазки е предател. Каракачанов е атеист. Обвинявахте Вътрешна македонска революционна организация корупция. ", държи си на своето Николаев.

" Вижте, разбирам че желаете да свършате черната работа на някои мои съперници, Сега скърбя, че се съгласих за това изявление ", отвърна Марешки на водещия.

Двамата приказваха по едно и също време, не се изслушваха, прекъсваха. Разговорът приличаше на някаква селска вечеринка.

" Не мога да схвана по какъв начин може едни избрани думи са в устата на сериозен публицист като вас. Кой вкарва такива думи във Вас ", споделя Марешки.

" Това са ваши думи, цитати от изявленията ", отвръща пък Николаев.

Марешки въпреки всичко беше безапелационен, че " Българските патриоти " ще се включи само в коалиция, която е на избрани правила и която приема десетте точки, избрани като приоритет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР