Голям скандал гърми в българския футбол в последните часове! И

...
Голям скандал гърми в българския футбол в последните часове! И
Коментари Харесай

Боби Михайлов раздава премии на непълнолетни, законно ли е това?

Голям скандал гърми в българския футбол в последните часове! И в него е забъркан персонално президентът на БФС Борислав Михайлов, пише  Става дума за отличното показване на юношеския народен тим до 17 години. Младите гении на треньора Йордан Петков се показаха ослепително на квалификационния шампионат, побеждавайки поредно Хърватия, Сърбия и Лихтенщайн. След трите победи младите " лъвове " се класираха за втория стадий на пресявките по пътя за Евро 2022.

Дотук добре, само че скандалното се случи през днешния ден.. Все още невписаният от съда като победител в Конгреса на БФС на 12 октомври Михайлов побърза да си направи имидж на гърба на младите ни очаквания. При състояние, че няма никакви заслуга за триумфа им, тъй като съвсем две години не заемаше поста на президент на БФС.

Но най-интересното е, че някогашният вратар е раздал награди на малолетните футболисти...(това се вижда и на снимката) " Футболистите бяха зарадвани и с финансови награди за впечатляващото си показване в квалификационната група ", написа бодряшки в формалния уебсайт на БФС.  ще насочи публично питане до институциите дали е законно да се раздават пари на 17-годишни футболисти...Още повече, че те са се класирали единствено за втория квалификационен кръг, само че не и за финалите на Европейско състезание.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР