Голям шлем при 2 аута в 9-ия ининг реши регионалната

...
Голям шлем при 2 аута в 9-ия ининг реши регионалната
Коментари Харесай

Тампа Бей би Маями с голям шлем, Арчър впечатли скаутите с 13 страйкаута

Голям шлем при 2 аута в 9-ия ининг реши районната борба сред Тампа Бей Рейс и Маями Марлинс в Интерлигата от постоянния сезон на МЛБ. Домакините на ст. " Тропикана Фийлд " в Сейнт Питърсбърг завоюваха с 6:4 с помощта на хоумрън при цялостни бази на пинч-хитъра Даниъл Робъртсън.

Дербито на Флорида стартира с ударен задатък от 4:0 за Маями във 2-рия ининг, а в последната част гостите към момента имаха преднина от 3 точки. Три следващи шлагера, в това число RBI-сингъл на Чой Джи-Ман, направиха резултата 2:4. После клоузърът на " марлините " Кайл Бараклоу (BS 4, L 0-4) реализира страйкаут и навън по земя, само че пусна и разходка, с която зареди базите за реда на последния в нападението на " лъчите " – Адам Мур.



Мениджърът Кевин Кеш извади своя кетчер и на негово място пусна да батира третия бейзмен Робъртсън. Инфилдерът, който бе получил почивен ден поради посредствена игра в офанзива в последните седмици, при преброяване 1-0 изстреля топката на Бараклоу надълбоко зад левия аутфилд с първия надвит шлем в историята на Рейс.

" Радвам се да чуя това. Ами това е бейзболът – има и върхове, и спадове ", показа щастливият Робъртсън. " Той ме направи да наподобявам доста интелигентен ", разяснява пък Кеш печелившото си треньорско решение.



Въпреки че нямаше директно отношение към развръзката на дуела, във фокуса на вниманието бе стартерът на Тампа Бей Крис Арчър. Малко повече от седмица преди края на летния трансферен прозорец на 31 юли асът е обект на интерес от редица клубове във Висшата лига. Специално поради него късно нощес свои съгледвачи в Сейнт Пит бяха изпратили Ню Йорк Янкис (двама), Лос Анджелис Доджърс, Аризона Дайъмъндбекс, Атланта Брейвс и Кливланд Индиънс.

Арчър остана на възвишението до края на 6-ия ининг и впечатли скаутите с 13 страйкаута. Слабият му ининг бе вторият, в който питчерът пусна всички 4 точки (3 ER) на съперника. 29-годишният десничар даде общо 8 шлагера. " Да, може би това беше последният ми домашен старт за Рейс. Но не желая да мисля изключително за това, тъй като не е доста мъдро да се тревожиш за нещо, което не се е случило. Има още една седмица до 31 юли, в този момент се сготвям за идващия си мач след пет дни ", съобщи Арчър, който бе подсигурен от Райн Станек и Адам Коларек (W 1-0).



Тампа Бей Рейс - Маями Марлинс 6:4
ст. " Тропикана Фийлд "
1 2
3
4
5
6
7
8
9
R
H
E
МАЯМИ
0
4
0
0
0
0
0
0
0
4
9
0
ТАМПА БЕЙ
0
1
0
0
0
0
0
0
5
6
7
2

ОСТАНАЛИТЕ РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 22 ЮЛИ:

Американска лига

Торонто Блу Джейс - Балтимор Ориолс 5:4
Детройт Тайгърс - Бостън Ред Сокс 1:9
Канзас Сити Роялс - Минесота Туинс 5:3
Тексас Рейнджърс - Кливланд Индиънс 5:0
Лос Анджелис Ейнджълс - Хюстън Астрос 14:5
Сиатъл Маринърс - Чикаго Уайт Сокс 8:2

Национална лига

Филаделфия Филис - Сан Диего Падрес 2:10
Синсинати Редс - Питсбърг Пайрътс 2:9
Вашингтон Нешънълс - Атланта Брейвс 6:2
Милуоки Бруърс - Лос Анджелис Доджърс 2:11
Чикаго Къбс - Сейнт Луис Кардиналс 7:2
Аризона Дайъмъндбекс - Колорадо Рокис 6:1

Интерлига

Оукланд Атлетикс - Сан Франциско Джайънтс 6:5 (10 ининга)
Ню Йорк Янкис - Ню Йорк Метс отсрочен

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР