Голям пожар избухна рано в понеделник в полицейска сграда в

...
Голям пожар избухна рано в понеделник в полицейска сграда в
Коментари Харесай

Голям пожар гори в полицейско управление в Египет

Голям пожар избухна рано в понеделник в полицейска постройка в египетския град Исмаилия, намиращ се на Суецкия канал, съгласно очевидци и локални медии, предава Ройтерс.

Непроверени видеоклипове, оповестени в обществените медии, демонстрират по какъв начин градската дирекция по сигурността е обхваната от пламъци.

Двама очевидци споделиха на Ройтерс, че противопожарните сили са изпратени на мястото, само че наподобява се затрудняват да овладеят огъня. Засега не е ясно дали има жертви. Източници от локалната гражданска отбрана споделиха, че елементи от постройката са се срутили вследствие на вилнеещия пожар.

Причините за пожара към момента не са ясни, само че той избухва в деня, в който президентът Абдел Фатах ас Сиси се очакваше да разгласи, съгласно негови последователи, кандидатурата си за президентските избори през декември.

През август 2022 г. пожар в черква в Кайро взе 41 жертви, а през март 2021 година минимум 20 души починаха в пожар в текстилна фабрика в предградие на египетската столица Кайро.

През 2020 година два пожара в лечебни заведения предизвикаха гибелта на 14 души.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР