Голям и много мил жест към Мирослав Иванов направи Лена

...
Голям и много мил жест към Мирослав Иванов направи Лена
Коментари Харесай

Лена с голям жест към годеника си. Направи нещо много мило

Голям и доста благ жест към Мирослав Иванов направи Лена Бориславова. Бившата дясна ръка на Крил Петков обществено съобщи, че се гордее с Мирослав. Двамата бяха сгодени, Лена даже сподели в Народното събрание пръстена си от него. Но в този момент не е ясно какви тъкмо са връзките им.

На рождения си ден Бориславова смени профилната си фотография във Facebook и на нея към този момент грееше без годежния пръстен. В Деня на откриването на Народното събрание, когато Миро стоеше като редови народен представител в пленарната зала, някогашната шефка на кабинета на Кирил Петков и представител на държавното управление му си пусна фотография от басейна на очевидно в безценен курорт в Нова Зеландия.
-->
Сега Лена блесна с нов пост във Facebook. С него тя се опита да уязви ръководителя на Народно събрание Вежди Рашидов и да похвали Мирослав Иванов. Гордея се, че ръководители на Народно събрание от името на „ Продължаваме промяната ” бяха лица като Никола Минчев и Мирослав Иванов, разгласи Лена Бориславова.

Ето какво написа тя:

„ Изборът на ръководител на Народното събрание, с изключение на наложителен, е на първо място претрупан със символика и знаковост за политиката и законите, които това Народно заседание ще твори; знаковост за моралните устои и за разбирането за праволинейност, въз основа на които болшинството в залата ще взима своите съдбоносни за цялостен един народ решения.

Гордея се, че ръководители от името на #ПродължавамеПромяната бяха лица като Никола Минчев и Miroslav Ivanov. ”

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР