Голото тяло на жената било открито от нейния интимен приятел,

...
Голото тяло на жената било открито от нейния интимен приятел,
Коментари Харесай

Убитата преподавателка с отрязания пръст побърквала мъжете с красотата си СНИМКИ

Голото тяло на дамата било намерено от нейния съкровен другар, който се върнал от командировка.



Убиецът също ѝ отрязал пръста, с цел да разблокира смарт телефона ѝ и да в профил кореспонденцията им с съкровен темперамент.

Съхраняването в дома на убитата няколко милиона рубли той оставил непокътнати, въпреки в предишното да ѝ е желал пари назаем.

 Фото Соцсети
Екатерина е родом от Лесново. Момичето е приключило Санкт Петербургския софтуерен институт, а след дипломирането си останало да работи като старши учител.

В обществените си мрежи тя е разгласила потребна за студентите си информация, шегувала се е на образователна тематика, подкрепяйки своя комизъм с мемета.
 Фото Соцсети
Освен това, стройната дългокоса преподавателка е подработвала като моделка, участвайки във фотосесии. Снимки от тях тя е споделяла в профилите си в мрежата.
Идеалният грим, изразителният взор, блестящите букли - момичето е впечатлявало освен с разум, само че и с външни данни. На страницата си в съветската обществена мрежа "ВКонтакте " тя е разгласила изречения, с които я описвали нейните познати: "Ти си момиче, за което всички мечтаят ", "Ти си безупречна и безпогрешна ". Преподавателката също отбелязва, че има вяра в неслучайните случайности и в своя шанс.

Също е писала по какъв начин би трябвало да наподобява идеалния за нея мъж.

"Колкото и да е мощна една жена, тя чака още по-силен мъж. Не с цел да ѝ лимитира свободата, а с цел да ѝ даде правото да бъде слаба ", написа Екатерина.

 Фото Соцсети
По данни на следствието, обвиненият вечерта на 22 октомври, намирайки се в жилището на жертвата, на почвата на персонална злост задушава въпросната.

След това ѝ отрязва пръста на дясната ръка, за д употребява мобилния ѝ телефон за укриване на осъщественото закононарушение.
Заподозреният е арестуван. Той е геймър, създател на видеоканал за компютърни игри. В жилището на арестувания е открит отрязания пръст на жертвата.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР