Голотата във филмите не е чак толкова често срещана. Е,

...
Голотата във филмите не е чак толкова често срещана. Е,
Коментари Харесай

В интернет се появи голо видео на Джеси Уилямс

Голотата във филмите не е чак толкоз постоянно срещана. Е, зависи какви филми гледа човек, само че като цяло сцените, в които актьорите са без никакви облекла в действителност не са доста.

Същото можем да кажем и за театъра, само че там има постановки, в които на актьорите им се постанова да са чисто голи пред аудитория. А от време на време това може да се окаже проблем. Особено в тази ситуация на Джеси Уилямс.

Актьорът, придобил известност от сериала " Анатомията на Грей ", се е престрашил да взе участие в режисура, в която има деяние, в което той и сътрудниците му са изцяло голи. Става дума за пиесата Take Me Out, която се играе на Бродуей.

От HuffPost разбираме, че това е дебютът на артиста на Бродуей и то много желан, тъй като получи и номинация за премиите Тони. Но се оказва, че на едно от представленията е имало фен, който е решил да снима част от голите подиуми на Джеси Уилямс.

И не за персонално прилагане, а с цел да ги качи в интернет. Това провокира огромно неодобрение измежду артисти и почитатели, като някой даже го нарекоха полово посягане. От Second Stage Theater, които продуцират пиесата, са решили да засилят ограниченията за сигурност.

До момента те са карали феновете да поставят мобилните си устройства в специфични пликчета, които се запечатват и остават у тях. Но след случая с Джеси Уилямс ще следят феновете по време на постановката със специфични камери, с цел да се предотвратят нови сходни случаи.

Малко след приключването на фрагментите в интернет Уилямс бе посетител в предаването Watch What Happens Live с Анди Коен, където сподели, че това е просто тяло и не би трябвало хората толкоз да се впечатляват от голотата. Макар и самият той доста да е обмислял присъединяване си в пиесата поради тази сцена.

В Take Me Out актьорът влиза в ролята на бейзболист, който взема решение да разкрие на медиите и съотборниците си, че е гей, което води до редица непредвидени обстановки за него.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР