Голмайсторът на ЦСКА-София Фернандо Каранга вярва, че неговият отбор може

...
Голмайсторът на ЦСКА-София Фернандо Каранга вярва, че неговият отбор може
Коментари Харесай

Каранга: Имаме страхотен отбор - трябва да постигнем хубава победа над Лудогорец

Голмайсторът на ЦСКА-София Фернандо Каранга има вяра, че неговият тим може да завоюва гостуването на Лудогорец в идващия кръг. Бразилецът сподели това след днешния домашен триумф с 1:0 над Славия.

“Резултатът е най-съществен. Сега би трябвало да упражняваме още по-здраво, с цел да се подготвим за идващия мач. Беше доста мъчно, само че най-важна е успеха. Знам, че би трябвало да подобряваме играта от ден на ден. Но в този момент би трябвало да си починем, да вдигнем глава и да продължим напред.

Малко бяхме напрегнати, че би трябвало да бием, което ни изигра неприятна смешка. Вярвам в моя тим. Вярвам във всеки един от тях. Трябва да разузнаем Лудогорец, с цел да излезем с вдигнати глави и да реализираме хубава победа.

Знаем качеството на нашия тим, един страховит тим. Сега ни следва мач с добър тим, почитам ги, само че ще гледаме къде можем да ги нападаме. Трябва да сме стимулирани на 100%, тъй като това е страховит мач да се играе.

Аз съм човек, който не навежда глава. Нашият тим има качества. Работя да се върна към правилния път и да вкарам моите голове”, обясни Каранга пред cska.bg.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР