Голмайсторът на ЦСКА Мауридес остава в отбора от стадион Българска

...
Голмайсторът на ЦСКА Мауридес остава в отбора от стадион Българска
Коментари Харесай

Мауридес остава в ЦСКА. Провалил се на тестовете в "Рапид"

Голмайсторът на ЦСКА Мауридес остава в тима от стадион " Българска войска " най-малко за в този момент. Бразилецът бе спряган за ново попълнение на " Рапид " Виена, само че не е съумял да премине медицинските проби преди сключване на контракта. Това оповестява австрийското издание " Кронен Цайтунг ".

" Мауридес май много се е наслаждавал на почивката си. За да влезе в най-хубавата си форма му би трябвало най-малко месец ", пишат австрийските публицисти.

Бразилецът, който има 9 гола за ЦСКА от началото на сезона в Първа професионална лига, е посочил незадоволителни резултати през двата дни, в които беше подложен на медицински и функционални проби от 32-кратните първенци на Австрия.
Трансферът на Мауридес пред неуспех? Нападателят най-вероятно ще би трябвало да се върне в Марбея
Мауридес към този момент се прибра в лагера на ЦСКА в Испания и най-вероятно ще вземе присъединяване в днешната контрола на " алените " против " Шенхай Шенхуа ".

В " Рапид " обаче ще би трябвало да вземат решение неотложен проблем с нападателите, защото тимът е на нежеланото 8-мо място в класирането в Австрия и му следва мач с " Интер " от 1/16-финалите в Лига Европа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР