Голмайсторът на Левски и Първа лига - Станислав Костов, получи

...
Голмайсторът на Левски и Първа лига - Станислав Костов, получи
Коментари Харесай

Голмайсторът на "Левски" сменя Десподов

Голмайсторът на " Левски " и Първа лига - Станислав Костов, получи повиквателна и ще размени контузения Кирил Десподов в състава на националния ни тим за идните евроквалификации с Черна гора и Косово.

Костов означи 19 гола за " Левски " от началото на сезона. Той дебютира за " трикольорите " преди няколко месеца и разгласи, че е сбъднал детската си фантазия. Юношата на " Пирин " се появи в игра при гостуването на Кипър (1:1) в Лигата на нациите през ноември, след което стартира като титуляр против Словения (1:1).
България без Десподов в първите евроквалификации Мускулна контузия продължава да мъчи крилото на "Каляри "
Нападателят на " сините " ще се причисли към подготвителния лагер на " лъвовете " в " Бояна ", а финалният състав за семейството на следващия ден ще стане прочут директно преди дуела.

Така треньорът Хубчев още веднъж разполага с група от 24 играчи, макар че през вчерашния ден, когато Десподов напусна лагера на националите, бе оповестено, че няма да бъде викан негов заместител. Крилото на " Каляри " продължава да лекува мускулна контузия и отпадна от сметките на селекционера Петър Хубчев.



Вратари: Николай Михайлов, Пламен Илиев, Димитър Евтимов

Защитници: Николай Бодуров, Валентин Антов, Васил Божиков, Камен Хаджиев, Страхил Попов, Антон Недялков, Петър Занев

Халфове и нападатели: Радослав Кирилов, Георги Костадинов, Кристиян Малинов, Симеон Славчев, Ивайло Чочев, Тодор Неделев, Антонио Вутов, Николай Димитров, Галин Иванов, Мартин Минчев, Радослав Василев, Ивелин Попов, Спас Делев, Станислав Костов
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР