Голмайстор №1 в историята на Първа лига Мартин Камбуров е

...
Голмайстор №1 в историята на Първа лига Мартин Камбуров е
Коментари Харесай

В РИМ: Камбуров глези жена си в хотел за 650 лева на нощ

Голмайстор №1 в историята на Първа лига Мартин Камбуров е на сантиментална почивка с половинката си Гергана. Нападателят заведе обичаната в Рим. Двойката към този момент няколко дни е във Вечния град. Те обикалят забележителностите на италианската столица.

Не пропущат да запечатат визитите си на най-известните места на фотоси. За да се насладят оптимално на прекарването, те са разпределили множеството забележителности. Отделиха един ден за Колизеума. На идващия бяха при световноизвестния шадраван " Ди Треви ". Ден по-късно бяха на Пиаца ди Спаня.

Влюбените са отседнали в безценен хотел в жанр ар деко. Петзвездното украшение е ситуиран на централно стратегическо място. Той има страховит аспект към Колизеума. Освен това е извънредно покрай Вила Боргезе, Пиаца ди Спаня и Виа Кондоти, известната фешън улица на столицата. Една нощувка в него коства към 650 лв., написа " Хотарена ".
свързани новини5103на 29.01.2022
Освен на забележителностите на Рим, Камбуров и се любуваха и на италианската кухня. В една от вечерите посетиха един от най-известните заведения за хранене във Вечния град, който се радва на звезда от " Мишлен ".

Нападателят към момента не е наясно дали ще продължи да играе и напролет. Той чака развиване към рецесията в Берое, преди да вземе решение за бъдещето си.



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР