Голите рамене на Меган Маркъл в църквата, брадата на принц

...
Голите рамене на Меган Маркъл в църквата, брадата на принц
Коментари Харесай

Експертът по етикет Милена Хлебарова: Меган и Хари разбиха кралския протокол на сватбата

Голите плещи на Меган Маркъл в църквата, брадата на принц Хари, флоралната рокля на кралицата. Това са единствено образци за революционните промени в протокола на една кралска женитба, съобщи в изявление за Flashnews специалистът по етикет и протокол Милена Хлебарова.

- Какви са вашите усещания от сватбата на принц Хари и Меган?

- Приказка, красива, която целия свят следи. Много хора мечтаеха да са на тяхно място. Ние станахме международни сватбари- всички медии предаваха женитба.

- Нарушиха ли традицията? Те получиха упреци за държането за ръце в църквата? Направиха ли дребни революционни промени на традицията?

- Доста революцийки направиха. Разбиха кралския протокол. Първо Меган се появи с разголени плещи, роклята беше с деколте лодка. В църквата се влиза с покрити плещи, нищо, че булката имаше воал. Хари се появи с военна униформа и с брада, което е също нарушаване на протокола.
Задължение е британските кралски офицери да бъдат в дясната ръка на сватбата без сабя и безпрепятствено избръснати, Хари си остана правилен и не е спазил протокола.

- Други нарушавания на традицията имаше ли?

- Кралицата се появи с рокля на флорални претекстове. Сега е съвременно, само че се появи леко неглиже съгласно мен, а не както прилича на кралица. Тя обича бонбонените цветове и по тази причина е избрала зеления цвят. Още един гаф и не по протокола. Изненадах се, че Кейт беше в бяло, а този цвят е непокътнат за булката. Всички посетители са получили указания от 22 страници където написа да се заобикаля бялото.

За пръв път в църквата „ Сейнт Джордж “ имаше афроамерикански хор, присъщ за Съединени американски щати.

Чилиста, който извърши няколко мелодии, също е афроамеирканец. Гостите гледаха на това с интерес. Невиждано е било до момента в параклиса да има такива звуци. Сватбената проповед на афроамериканския свещеник Майкъл Къри има значение. Той с страст сподели, че светът е обич и любовта се уповава на взаимните усеща.

- Прие ли ли кралицата от сърце Меган?

- Тя обича внука си Хари. В началото тя не одобряваше Меган, беше срещу сватбата. Дори се говореше, че, в случай че се ожени ще го лиши от претенцията му за престола. Той обаче я обича. То си личеше по какъв начин тръпнеше да я види. Това не се играе, може да го играе някой актьор като Меган, която фактически е актриса.

Аз съм съгласна с информацията на полубрат й и полусестра й, че тя е мъжемелачка. Това го удостоверява и биографът Антрю Мортън, той сподели, че тя е лека жена и златотърсачка. Тя обаче е богата има 5 милиона $. Тук се получава като в 19 век небогати аристократи се женели за богати американки. Идеята, която ми идва мислено, е, че, в случай че тяхното дете, в случай че е е момче, може да е и американски жител, и един ден да е стане президентът на Съединени американски щати. Англичаните си вършат дипломацията и политиката 100 години напред.

- Самият кралски двор ще разреши ли това?

- Детето няма да е кандидат за стола. Кралицата сподели, децата на Меган и Хари, няма да носят кралски трофеи и няма да са кандидати за стола. Защо обаче да не стане кандидат за президент на Съединени американски щати. Англичаните не вършат нищо инцидентно, от всичко изваждат някаква изгода. Ако сме живи, един ден моите думи могат да се окажат правилни.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР