Големият цифров дисплей на заваръчната машина улеснява оператора Машините и инструментите

...
Големият цифров дисплей на заваръчната машина улеснява оператора
Машините и инструментите
Коментари Харесай

Преносима заваръчна машина – с четири режима на работа


Големият дигитален екран на заваръчната машина улеснява оператора

Машините и инструментите за професионална приложимост стават все по-достъпни като цена и с усъвършенствана функционалност. Това се отнася и за портативните електрически заваръчни машини, които в този момент се оферират на цени под 90 евро на европейския пазар.

Днес представяме с четири режима на работа (4-в-1), която е налична за поръчки преференциално в световния онлайн магазин Cafago – единствено за €89,69 с безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни. Тя е електрическа, портативна и с интелигентни функционалности за потребление в разнообразни сюжети.

Тази заваръчна машина е компактна, портативна и многофункционална

Разглежданият модел употребява качествени медни жици и механически клас трансформатор, с цел да обезпечи надеждно заваряване. Притежава огромен дигитален екран с наедрял шрифт за лесна конфигурация и наблюдаване на данните за заваръчния ток/напрежение  от оператора. Четирите режима на работа са обозначени като MIG, MMA, MAG и TIG-160C и могат да се употребяват съгласно съответните потребности.

е направена от материал, резистентен на висока температура, изхабяване и рухване, с дълга устойчивост. Вграденият високоефективен вентилатор за изстудяване с опция за тънко разпространяване на топлината подсигурява дълги часове работа и удължава експлоатационния живот на машината. Дизайнът с голям брой изпускателни отвори може дейно да разсейва топлината, като по този начин се заобикалят вредите, породени от прегряване.

Монтажът и работата със заваръчната машина са оптимално улеснени

Машината е компактна и лека – с размери 375х245х160 мм и тегло 6,740 кг, като в същото време е икономична и ефикасна (с индикатор 85%). Захранването на е трифазно 415V/50Hz. Изходният ток е в диапазона 20-300A, напрежението е 16,5-24V, а мощността – 7,4KVA, съгласно спецификациите на производителя.

Използваната високочестотна инверторна технология IGBT с периодичност до 20 KHz обезпечава динамична реакция и мощна дарба за заваряване. Процесът на заваряване е постоянен, с „ имунитет ” против съмнения в електрическата мрежа (280-480V). Контролът на вълновата форма на трансфер на метала обезпечава постоянна електрическа дъга, малко пръски и добре завършени заваръчни линии.

Заваръчната машина е компактна и лека – с размери 375х245х160 мм и тегло 6,740 кг

Вграденият механизъм за автоматизирано подаване на тел усъвършенства успеваемостта и качеството на заваряване, понижава човешката интервенция в процеса и като цяло прави заваряването по-стабилно и надеждно. Заваръчното напрежение и скоростта на подаване на тел се контролират съгласно дебелината на заварявания лист – за пълнене може да се употребява плътна тел 0,6 мм, 0,9 мм или 1,0 мм или тел със вътрешност. Заваръчните свойства на машината са най-хубави при стоманена тел с диаметър 0,8 мм.

включва и голям брой защитни функционалности, включително от прегряване, пресилване и по-безопасно потребление. Защитната верига и функционалността за проявление на щета обезпечават сигурност, надеждност и улеснение при локализиране на щета.

Комплектът, с който се доставя електрическата портативна машина за заваряване

Тази машина може да се употребява за CO2/MIG/MAG заваряване с твърда/флюсова заваръчна тел с разнообразни спецификации. Подходяща е за заваряване на стомана, желязо, алуминий, мед и други железни материали, като обезпечава висока успеваемост, непоклатимост и надеждност за всички типове заваръчни работи.

Можете да купите машината преференциално тук: – единствено за €89,69 и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР