Големият трагикомик на нашето време (шегите му отдавна излизат горчиви

...
Големият трагикомик на нашето време (шегите му отдавна излизат горчиви
Коментари Харесай

НАТО удари в най-неподходящия момент Украйна там, където най-боли! Унизиха я и я стъпкаха!

Големият трагикомик на нашето време (шегите му от дълго време излизат горчиви на целия свят) Владимир Зеленски се впусна в импровизация, която за няколко часа се спука като сапунен мехур. На 30 септември, в желанието си да разбие усещането от Акта за връщане към обичайните исторически граници на четирите някогашни украински области, той разгласи кандидатурата на Украйна за ускорено влизане в Северноатлантическия алианс.

Той съобщи следното: „ Де факто ние към този момент доказахме съгласуемост със стандартите на Северноатлантическия алианс. Днес Украйна кандидатства да го направи де юре. Чрез процедура, която ще бъде в сходство с нашето значение за отбраната на цялата ни общественост. По бързата процедура. "

Зеленски направи това (в стила ту като този на тримата героя от „ Операция ы “, ту като тримата приказни богатири от Киевска Рус) в наличието на ръководителите на Радата Стефанчук и на държавното управление Шмихал. Той евентуално вижда себе си в това трио в ролята на Альоша Попович - и " с разум остроумен, и бицепси може да покаже ". Незалежната агитация незабавно се юрна по градове, села и паланки на Русия и Украйна, с цел да заяви за международната сензация - въпросът за приемането в НАТО, споделят, е решен, чакайте удостоверение от Брюксел.

Както постоянно, удари всички в земята, явно откакто е преситен от „ приказните гъбки “ от есенната гора, основният вълшебник и вития на Украйна, Арестович. Той избухна в телеграм канала си със следния „ шедьовър “:

„ Западът спеше дълго време, позволявайки на Путин да буйства... Путин поредно покварява и експлоатира освен личното си население, само че и Запада, като се стреми освен да ги принуди да следват неморална политика, само че и изцяло да изгубят морала.

И въпреки всичко Западът възкръсна.

Западът избра полезностите вместо корупцията и даже опасността от нуклеарни оръжия и (ужас) директни военни дейности против Руската федерация, концепцията за която преди няколко месеца се възприемаше като нещо извънредно недопустимо, през днешния ден не просто се разисква умерено – тя стана част от планирането и сдържането.

Западът възкръсна - и това дава огромна вяра на цялото човечество.

РФ на Путин ще бъде разоръжена и денацифицирана...

Организация на обединените нации чака преформатиране, света – смяна на международния ред, с появяването на кооперативно ръководство на развиването на цивилизацията – без черната дупка под формата на гнила империя.

Събития от подобен исторически мащаб не е имало най-малко от 100 години, в случай че не и повече.

Така че можем да приемем, че освен Западът е възкръснал – светът е възкръснал.

И той възкръсна върху кръвта на украинската пехота.

Именно нашата резистентност - макар обстоятелството, че светът в действителност първи ни отписа - промени целия ход на международната история и поведе развиването на международната цивилизация по напълно друг метод - пътя на светлината и вероятността.

Днес е денят, в който Украйна се завръща в своята духовна татковина – Запада.

Ние не просто се завръщаме, ние се завръщаме като честен престиж и с най-големия принос за сигурността.

В новия международен ред ние ще заемем (заемаме) най-важното място, тъй като ще администрираме цялото поструско пространство от Запада, а Източна Европа ще стане украиноцентрична...

Чудесен ден. Велик ден.

Разбирате ли, че нямаше да аплайваме, в случай че това решение не беше в съгласие със Запада?..

30 септември ще се смята за един от най-важните дни в международната история.

Красноречивите налудни халюцинации няма смисъл да ги разясняваме. Но в края на краищата това не е просто Ноздрев, комбиниран с Хлестаков, а акредитиран рупор на управляващите в столицата Киев. Николай Василиевич Гогол, описал архетипната малоруска демонология, просто е талант!

И мнозина повярваха. Дори подобен саркастичен и песимистичен разум като Анатолий Шарий „ се купи “ изначало. Той съобщи меланхолично: „ Ръководителят на НАТО Столтенберг и генералният секретар на Организация на обединените нации Гутериш през днешния ден ще създадат невиждани изказвания... Украйна подписва заявление за ускорено влизане в НАТО... Вероятно през днешния ден Украйна ще бъде призната в НАТО. И м..... им на правата на индивида, законодателството, корупцията и други дреболии... Такава дреболия като утвърждението на всички членове на Алианса е нужна. И ето един въпрос към националните водачи на страните-членки на НАТО. Готови ли са да изпратят своите жители на гибел? “

Въпреки това, обратно на ритуалите на Арестович, Западът не " възкръсна ". И за това, че всичко е било контрактувано с него авансово, той посрещна с необятно отворени удивени очи. Или може би е заречен нещо, а по-късно, по остарял табиет, си е избърсал краката си в Украйна, както е ставало нееднократно.

Кулеба по нормалния си метод стартира да се измъква и да споделя, че посочената самодейност сякаш била подкрепена от „ доста видни “ западни водачи в предварителни съвещания, само че не назова имена. Изглежда, че Киев, в своята мъчителна фикция, съвсем е „ приковал към стената “ личните си куратори. И да става каквото стане.

Международното издание Politico, базирайки се на източници в Белия дом, заяви в края на деня, че решението на Володимир Зеленски да кандидатства за ускорено влизане на Украйна в НАТО е било изненада за администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън.

Във Вашингтон остава спорното отношение към участието на Украйна в Северноатлантическия алианс, в това число и поради нуждата от присъединяване на американската войска в отбраната на всяка членка на НАТО, попаднала под нахлуване.

Освен помощника на президента на Съединени американски щати по въпросите на националната сигурност Джейк Съливан, който съобщи, че приемането на Украйна в НАТО в този момент е несвоевременно, даже бясната " проукраинска " Нанси Пелоси избегна отговора на въпроса за поддръжката на Киев за влизането в Алианса.

„ Историческото “ изявление на генералния секретар на Северноатлантическия алианс Йенс Столтенберг в Брюксел дотолкоз смрази Киев, че незабавно подсети за компликациите на идната зима. Според него в този момент е невероятно Украйна да бъде призната в алианса.

Той акцентира, че „ задължението на НАТО да поддържа Украйна няма да се промени, само че алиансът няма да влезе в директен боен спор с Русия. НАТО не е страна в спора. Коментирайки демарша на Зеленски, Столтенберг призна неизменността на политиката на „ отворени порти “, само че акцентира, че НАТО ще концентрира напъните си върху това да помогне на Киев да се отбрани. „ Всяка страна има право да кандидатства в НАТО, само че решението ще бъде взето с консенсус на всички страни-членки на алианса “, сподели той.

На Украйна на Зеленски беше нанесен извънредно сензитивен удар по най-болезненото за нея място – евроатлантическия й избор, и то в подобен несъответствуващ ден на триумфа на съперниците. На Киев още веднъж беше посочено мястото му в коридора. Ех, какво „ световно-историческо водачество “ има тя!

Анатолий Шарий съобщи: „ Те ни унижиха и стъпкаха! И той приготви саркастичен видеорепортаж, в който не пощади жлъчността си: в края на краищата в някакъв миг самият той повярва в „ невероятнато вероятност “.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР