Големият сблъсък между Ювентус и Интер започва в 21:45 часа.

...
Големият сблъсък между Ювентус и Интер започва в 21:45 часа.
Коментари Харесай

Юве срещу Интер, Роналдо срещу Икарди

Големият конфликт сред Ювентус и Интер стартира в 21:45 часа. Супердербито от 15-ия кръг на Апенините ще се играе пред цялостните трибуни на " Алианц Стейдиъм " в Торино. Шампионите желаят да продължат рекордния си старт в калчото, където записаха 40 точки от 42 вероятни, нещо което не се бе случвало в никакъв случай до момента на Ботуша. Гостите пък израснаха под управлението на Лучано Спалети. " Нерадзурите " са уверени, че имат силите да бъдат първият тим на Апенините, които ще вземе скалпа на " бианконерите " през този сезон.

Дерби Д`Италия е със специфичен заряд, а легендата на Юве Алесандро Дел Пиеро разгласи, че Интер върви в вярна посока и още веднъж е главен любимец на Старата госпожа за Скудетото след дълги години. Великата десетка е сигурен също по този начин, че първенците играят ли на 100% ще реализиран седма поредна победа в Серия " А ".

Сблъсъкът ще е първи сред водачите на двата гранда Кристиано Роналдо и Мауро Икарди. Португалецът е голмайстор на шампионата с 10 гола и 6 асистенции от 15 мача, като от 60 години е първият футболист, който прави подобен страховит старт на дебютния сезон с екипа на " бяло-черните ". Последно това стори Джон Чарлс през сезон 1957/1958 година.

CR7 вкара на Милан и Фиорентина, а в този момент ще търси първи гол с екипа на Юве против Интер. Деветката на " нерадзурите " пък е призрачен сън за първенците, откакто има към този момент 8 гола от 11 мача против тях, като си е тръгвал като победител в Торино с екипа на Сампдория, вкарвайки два гола за триумфа с 2:1. Серия А 15 кръг, петък 7 декември  Ювентус 21:30предстои  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР