Големият проблем на тези хора (б.р. правителството) е, че си

...
Големият проблем на тези хора (б.р. правителството) е, че си
Коментари Харесай

Митов: Властта блокира работата на парламента

Големият проблем на тези хора (б.р. правителството) е, че си имат вяра в пропагандата. Дойдоха с революционен възторг, бяха се надушили с тези, които ги вкараха в някакво опиянено положение да повтарят едни и същи нелепости. Това съобщи пред  зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

" Покрай Българска народна банка те (б.р. правителството) блокираха работата на Народното събрание, комисии не се събират, блокират си кворума. Стига се до парадоксът министър да стачкува против личното си ръководство, тъй като няма какво друго да направи, тъй като не се ремонтират пътища, а същия миг му се отпускат пари, с цел да ги ремонтира ", добави той.

Митов съобщи, че няма по какъв начин да знае кой е изпратил заканите към Любомир Каримански от " ИТН ", тъй като това е работа на службите.

" Самият факт, че претендент за гуверньор на Българска народна банка получава заплашителни SMS-и да се откаже от номинацията си значи, че няма престиж в страната. Че няма страна, която да респектира сходен вид държание и да не го прави допустимо ", съобщи още зам.-председателят на ГЕРБ.

Според него въпросът с Българска народна банка беше дотам политизиран, че към този момент провокира отзив в европейските институции.

" Има профил, който е наложителен за гуверньора на Българска народна банка - това би трябвало да е човек, който има престиж, който свети със лична светлина и не е политически привързан ", съобщи Митов.

Той добави, че към момента ГЕРБ не е взела решение коя кандидатура да поддържа (б.р. на Андрей Гюров от " Продължаваме промяната " или на Любомир Каримански от " ИТН " ).

" Понеже министър председателят Кирил Петков е българин неотдавна не схваща въпросът със Северна Македония, няма чувството за историята на личния си народ. Няма визия до каква степен този проблем е надълбоко впит в познанията на всеки българин и до каква степен съществува мощно национално единодушие по отношение на това какво би трябвало да ни настроението в тази ситуация ", съобщи Митов.

Според него Петков е трябвало още при първите прояви на неуважения от страна на съветския дипломат у нас Елеонора Митрофанова към българския народ да я извика и да ѝ сложи ултиматум, че при последваща сходна поява тя ще си тръгне. По думите на Митов министър председателят е просрочен, написа " Труд ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР