Големият победител от първи епизод на единадесети сезон на най-любимото

...
Големият победител от първи епизод на единадесети сезон на най-любимото
Коментари Харесай

Тома след първия лайв на Капките: Различно е и се притеснявах

Големият победител от първи епизод на единадесети сезон на най-любимото шоу за фалшификати показа страстите от представянето си на сцената в облика на рок легендата Йордан Караджов.

" Супер благополучен съм, тъй като терзанията и силата от това да участваш в " Като две капки вода “ е доста забавно. Не е като да излезеш на концерт и да пееш своите песни. Различно е и се притеснявах, само че съм извънредно признателен на Данчо Караджов, който е мой доста непосредствен другар. Щастлив съм, че съумя да пристигна и от самото начало го виждах в публиката. Това ми даде успокоение да покажа какъв брой доста го обичам и какъв брой го почитам като човек. Надявам се да съм се справил. Благодаря на хората,  че го оцениха. Забавлението и купонът не престават ", сподели Тома пред NOVA.

" Адски благополучен съм, че сме се събрали такива готини хора. Надали някой ще играе някой различен зад сцената. За идващия лайв бутонът на шанса ми отреди Шаная Туейн. Смея да кажа, че доста я одобрявам като жена и като певица. Тя има доста характерен глас, само че ще би трябвало да се преобразя, обличайки леопардов костюм. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР