Големият победител на седмия сезон на Като две капки вода“

...
Големият победител на седмия сезон на Като две капки вода“
Коментари Харесай

Драма: Стефан Илчев се прощава с колата от Капките

Големият победител на седмия сезон на „ Като две капки вода “ – Стефан Илчев, ще продаде извоювания лек автомобил, който от предаването му подариха на грандиозния край.

Причината надареният подражател да желае да се отърве от премията била, че имал задължения за връщане. Които натрупал около болестта и гибелта на своя татко, написа Ретро.

Таткото на Стефан, който е измежду известните бургаски моряци, се споминал неотдавна. А по време на боледуването му Илчев дал всичките си спестявания, с цел да могат лекарите да го закрепят.

Пишман докторите освен не съумели да го стабилизират, само че и в смъртния акт написали неверна диагноза – алкохолна цироза, в случай че той не пиел. А черният му дроб болен поради отровите, на които работел.

Всичките пари, които артистът бил събрал с помощта на постоянните си изяви в столичните пиано питейни заведения, отпътували за лекуването на татко му. А най-после даже му се наложило да взима от другари.

Макар да имал проекти с тази сума да издаде първия си музикален албум, животът му поднесъл горчива изненада.

„ Не съм се колебал. Предпочетох да нямам свои песни, само че да задържа баща още няколко месеца на тази земя “, споделя през сълзи спечелилият от „ Капките “ Стефан Илчев. Който се трансформира в неоспорим любим на феновете.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР