Големият актьор Георги Мамалев си е взел лятно криминално четиво

...
Големият актьор Георги Мамалев си е взел лятно криминално четиво
Коментари Харесай

Георги Мамалев ще чете криминале на плажа, ще почива на родното море

Големият артист Георги Мамалев си е взел лятно престъпно четиво за плажа, разкри пред " Телеграф “ самият той.

Той се е спрял на романа " Част от секундата “ на американския публицист Дейвид Балдачи и в свободните мигове разпростира страниците в компанията на брачната половинка си Ели в Созопол.

Селфи

" Ходим на плажа, на който снимахме " Оркестър без име “ и като ме видят, все желаят да се снимаме. Та си обличам тениска за селфито и след това отново се събличам. Тъкмо почна да чета и пристигна някой различен.

Даже съседът по чадър ми вика: " По-добре не се събличай, да си подготвен “, смее се комикът. Вечер върви в кръчмата, в която на екрана свири " Оркестър без име “ в паметния филм на Людмил Кирков. " По стените са поставили някои от най-емблематичните фрагменти, дърветата са същите. Много е прелестно. И, несъмнено, като ме видят, стартират фотосите “, споделя още барабанистът в лентата Гошето, поради чиито думкания са спрели да носят кокошките.

Цени

В момента той е в жилището си в Созопол, а в същия курорт почиват огромният му наследник Александър, снахата Александра и обичаната му внучка Катрин. " Винаги са ми казвали, че е по-добре да се идва през юли, тъй като водата на морето е кристално чиста, а през август идват водорасли. За пръв път и аз пристигнах толкоз рано и се оказа правилно. Сутрин плавам в басейна, върша си дължини от по 800 м, следобяд вървим на плаж, вечер сме с другари, имаме доста “, споделя за ваканцията си Мамалев. Той споделя, че цените са напълно леко по-високи от предходната година, само че хубавото на Созопол е, че има както за елементарни хора, по този начин и доста скъпи първокласни заведения. " Казват, че в Гърция е по-изгодно, а там постоянно е било по-скъпо от България, тъй като стандартът им е по-висок “, прибавя комикът. Той ще почива и с сътрудници в къщата на Народния спектакъл.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР