Големите победители в Капките в благотворителното издание на сезона очаквано

...
Големите победители в Капките в благотворителното издание на сезона очаквано
Коментари Харесай

Малката и голямата Лили Иванова спечелиха благотворителния епизод на Капките

Големите спечелили в Капките в благотворителното издание на сезона предстоящо се оказаха Софи Маринова и сладуранката Валентина. На огромната звезда и на  осемгодишната се падна предизвикването да имитират най-голямата бг певица – Лили Иванова. Двете извършиха пред цялостната зала паметното й парче „ Скитница ”.

Софи и Валя съвършено се оправиха със задачата, като взривиха и публиката и журито, които станаха на крайници и приветстваха дълго дребната и огромната Лили Иванова. Които бяха издокарани едно към едно с нашенската примадона. Това накара журито да се просълзи. Сълзи се видяха в очите на Мария Бакалова, Христо Стоичков, Елена Петрова и Маги Халвджиян. Които не можаха да скрият страстите след прелестното осъществяване на песента.

А холивудската звезда Бакалова похвали дуета: „ Бяхте прелестни и превъзходни, аз съм разтърсена от видяното и чутото! ” даже назова Валентина украшение, а Софи неповторима певица.

А феновете, които следяха концерта по малкия екран избухнаха като един в обществената мрежа с позитивни мнения: „ Напълно заслужена победа на дребната Валентина и Софи. Напълниха ми душата с тяхната реплика и ме оставиха без думи! Сигурна съм, че великата  Лили е удовлетворена от изпълнрнирто и е горда с двете! Всички довечера се оправиха отлично-както децата, по този начин и звездите, всички се сплотиха в тази страхотна идея, Браво! ”

Само една забележка получи продуцента Халваджиян от феновете, че предаването било накъсано от реклами – след всеки дует рекламно спиране!

Автор:Лупа.бг

 

 

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР