Големите и видими резултати се постигат с ежедневни усилия, а

...
Големите и видими резултати се постигат с ежедневни усилия, а
Коментари Харесай

6 стъпки към удивителна и красива визия всеки ден

Големите и забележими резултати се реализират с ежедневни старания, а хубостта изисква те да се трансфорат в ритуали

Всяка дама е сензитивна по въпросите, свързани с нейната визия. Няма представителка на нежния пол, която да не се стреми към по-обаятелно, свежо и изумително лъчение. За постигането на тези резултати обаче се постановат известни старания, а резултатът може да бъде дългогодишен, единствено в случай че те се трансфорат в ежедневни ритуали.

Следвайте тези 6 елементарни стъпки, с цел да се радвате на едно възхитително отражение в огледалото:

• Постоянство в режима

Споменахме, че всяко деяние, ориентирано към грижата за тялото, би трябвало да е част от една цялостна тактика. Тя не трябва да се нарушава, с изключение на в изключителни случаи. В този ред на мисли доста значим е режимът на пробуждане и лягане вечер. По опция бъдете непрекъснати в графика си, с цел да поддържате здравословен баланс на хормоналната система, да отпочивате задоволително и да не се натрупва систематична липса на сън.

Бъдете сигурни, че това рефлектира и върху положението на кожата ви, както и върху прочувствената ви непоклатимост. А изброените постоянно дават отражение върху усмивката и усещането, което оставате в близките.

• Последователни в грима и почистването му

За да имате сияйно лице, би трябвало освен да подчертавате преимуществата си и да маскирате минусите си, само че и да бъдете старателни при почистването на грима. Не го пропускайте в никакъв случай, колкото и да е късно! Дори да се връщате от празненство през нощта, отстранете нанесения декор дьо загар, сенки, серпантина и червило. Хидратирайте кожата и ексфолирайте постоянно, с цел да стимулирате процеса на произвеждане на нови кафези.

• Редовно поддържане

Маските за лице също не трябва да бъдат подценявани. Те ви доставят с потребни витамини и натурални естествени съставки, които съживяват тургора и резервират младостта. Подходящи артикули може да закупите от Douglas Beauty Zone и от дистрибутор на Avon азбучник.

• Масажни техники

Ако нямате време да посещавате салон за масаж, може да усвоите някои техники и вкъщи. За оживление на мастните депа и възстановяване на еластичността на кожата правете масаж на изсъхнало с деликатна четка. Отделете си няколко минутки под душа през уикенда и се наслаждавайте на благотворното му въздействие.

• Терапия за косата и прическа в обедната отмора

Комплексната грижа за хубостта включва особено внимание и към косата. За да е във форма, тя има нужда от навлажняване на корените и краищата, освен от обичайното измиване с първокласен шампоан. Използвайте терапия за надълбоко поддържане или еликсир, който да укрепи стремежи резултат.

Още по-хубаво ще е, в случай че от време на време отскачате в обедната отмора до най-близкия фризьорски салон, с цел да се оставите в ръцете на експерт, даже и единствено за едно измиване и сешоар.

• Спортни занимания и разходка с приятелки

Интензивният спорт не е сполучлив за всяка дама, а и мъчно се съчетава с натоварения делник. През почивните дни обаче постоянно може да отскочите на йога, зумба или друго занятие, което освен ще раздвижи физиката ви, само че и ще ви достави наслаждение. Второто изискване е основно!

Прекарайте тези часове прелестно, съчетавайки ги и с разходка или кафе с приятелки. Само по този начин ще се насладите оптимално на моментите да бъдете сама и да се откъснете от непрекъснатите си отговорности.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР