Голдън Стейт постигна втора победа във финалния плейоф за титлата

...
Голдън Стейт постигна втора победа във финалния плейоф за титлата
Коментари Харесай

Голдън Стейт с втора победа, Къри влезе в историята

" Голдън Стейт " реализира втора победа във финалния плейоф за купата в НБА, откакто победи " Кливланд " със 122:103 във втората си домакинска среща. Стеф Къри сложи връх по маркирани тройки, разписвайки се девет пъти от 17 опита. Той приключи мача с 33 точки, което го направи и изпълнител номер 1 на в мача.

Суперзвездата на гостите от щата Охайо ЛеБрон Джеймс приключи с 29 точки, откакто в първата среща - загуба за " Кавалиърс " след продължения, наниза 51. Самият Джеймс съобщи, че достижението на Къри фактически го е шокирало.

" Всеки изстрел, който той опита, влезе. Той си е в бизнеса да го прави, както се споделя ", изясни с лека усмивка ЛеБрон, който беше на крачка от трипъл-дабъл, завършвайки с 9 битки и 13 асистенции.

" Голдън Стейт " в нито един миг не изпусна водачеството в резултата, а след първите четири минути водеше с 15:6, като дръпна с 13 точки преди влизането в съблекалнята. В края на третата част Кавс редуцираха пасива си на 5 точки, само че нямаха причини да се опълчват на разнообразната офанзива на " Голдън Стейт ".

Къри беше подсилен от Кевин Дюрант с 26 точки, до момента в който Клей Томпсън остана с 20. Кевин Лав вкара 22 за гостите в поддръжка на Джеймс. Третата среща от серията е в Кливланд в сряда.

" Имаме пред нас мач номер 3. Ще играем пред нашата аудитория. Играли сме в действителност добър баскетбол в нашата зала, само че тези мемоари не ни дават никакъв комфорт. Просто резултатът в серията е много отрицателен за нас все още ", сподели още ЛеБрон.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР