Гола, палава и разкрепостена – така лъсна в еротична стая

...
Гола, палава и разкрепостена – така лъсна в еротична стая
Коментари Харесай

Дъното! Звезда от наш сериал лъсна чисто гола и палава в сайтове за интернет-проституция!

Гола, палава и разкрепостена – по този начин лъсна в еротична стая в Интернет една от най-сексапилните български актриси и модели Цветелина Роскин. 23-годишната хубавица се демонстрира пред камерите по този начин, както майка я родила.

Тя мастурбира и буйно се опипва за кеф на загорели зяпачи, които си заплащат за този кеф. На част от фрагментите палавницата е легнала на пода и се самозадоволява. В друго видео се сапунисва с пяна чисто гола във вана. Сайтовете, в които се пускат видео клиповете, са платени. Запознати издават, че моделите, които работят там изкарват високи приходи.

Лина Роскин, както е по-популярна, беше едно от някогашните гаджета на Орлин Павлов. Двамата скъсаха единствено преди няколко месеца. Твърди се даже, че хубавицата е разрушила сърцето на плейбоя. В момента тя играе основната роля в уебсериала„ Следвайме “, който се излъчва пи VBOX 7.

Сексапилната плевенчанка няма актьорско обучение и стартира кариерата си като модел. Висока е 175 см. с гръдна обиколка 86 см, талия 63 см и ханш 90 см. Често снима фотосесии с организация зад граница. В инстаграм Лина има близо 20 хиляди почитатели, написа „ България през днешния ден “.


loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР