Годишните награди Златна мартеница за принос към бизнеса у нас

...
Годишните награди Златна мартеница за принос към бизнеса у нас
Коментари Харесай

Връчиха годишните награди за принос към бизнеса "Златна мартеница"

Годишните награди " Златна мартеница " за принос към бизнеса у нас бяха връчени нощес в центъра на столицата.

Победителите бяха оповестени на гала в наличието на президента Румен Радев и представители на държавния, политическия и бизнес хайлайф у нас.

Наградата " Златна мартеница " е учредена от съюз " Произведено в България ", с цел да подкрепи съживяването на българските производства и услуги и да увеличи тяхната конкурентноспособност.

Наградите отидоха в пет български компании, които се състезаваха в пет обособени категории. При откриването президентът Румен Радев съобщи, че в света на жестока конкуренция късмет имат само компаниите с одобрени марки, които са бързи и гъвкави. По думите му дребният и междинен бизнес, който е гръбнакът на нашата стопанска система е подобен, само че би трябвало и да му се помогне.

Румен Радев - президент на Република България: На него би трябвало да му се дават плодотворни условия, с цел да може този бизнес да разгърне в България своя капацитет. Това значи да има транспарантна и предвидима нормативна среда, а не закони, които да се одобряват зад тила на бизнеса и на обществото. Това значи равни условия за огромните и за дребните, както и по улеснени бързи процедури за откриване на бизнес.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР