Годишната конференция на разработчиците, която Apple провежда всяка година, ще

...
Годишната конференция на разработчиците, която Apple провежда всяка година, ще
Коментари Харесай

WWDC 2019: iOS 13 идва скоро - какви нововъведения да очакваме?

Годишната конференция на разработчиците, която Apple организира всяка година, ще се състои измежду броени дни. Датата на WWDC 2019 е 3-ти май. Събитието ще трае 5 дни, през които ще забележим новостите в софтуера на компанията.

Най-интересното всяка година са несъмнено обновленията на тяхната операционна система. Версията, която ще бъде разкрита в този момент, е iOS 13.

Разпространената до в този момент информация е, че разработчиците на компанията са работили над нови функционалности в областта на поверителността и смяна на интерфейса.

Ето кои са най-очакваните нововъведния от новия огромен софтуерен ъпдейт, на който притежателите на iPad и iPhone ще се насладят скоро.
Тъмен режим
Това е един от най-очакваните ъпдейти в екосистемата, за който беше загатнато и преди. Както името приказва, функционалността ще ни даде опция да преобърнем цялото образно прекарване. Очаква се тази оригиналност да обезпечи по-добър живот на батерията, както и да даде повече комфорт на очите в тъмната част от денонощието.

Интересен факт е, че Гугъл се готви за същия ход в идната порция Android Q, която ще ни даде скоро.
По-добър наставнически надзор
Очаква се родителите да имат повече благоприятни условия да дефинират по какъв начин техните деца да употребяват своите устройства. Смятаме, че измененията ще са част от съществувашата система Screen Time. Според клюки, iOS 13 ще разрешава на родителите да управляват на кой техните отрочета да могат да се обаждат.
Промени в актуалните приложения
Apple се готви да показа промени и във връзка с личните си приложения в операционната система. Например, програмата за напомняния ще стане по-динамична, с цел да се приближи до конкуренцията от трети лица. iMessage ще разреши прибавянето на имена и фотоси към профила на контактите, с цел да се придобие тип непосредствен до известните услуги за чат (WhatsApp, Messenger и прочие). Очакват се промени по Mail, Home и Books приложенията на Apple.
Промени в продуктивността
Както се чака, новата операционна система ще бъде по-пъргава. Очакваните промени са главно под капака и няма да трансформират метода на работа, с който хората са привикнали. Можем да забележим леки промени в анимацията и усъвършенстван тип на уиджетите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР