Години наред с нашата братска държава Гърция водим балансирана мигрантска

...
Години наред с нашата братска държава Гърция водим балансирана мигрантска
Коментари Харесай

Борисов ще поиска от Ердоган да продължат добрите междусъседски отношения

Години наред с нашата братска страна Гърция водим уравновесена мигрантска политика. В Александропулис разговаряхме в елементи за обстановката в района. Имаме доста положителни връзки и с нашата съседка Турция. Това съобщи преди да замине на среща в Анкара премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

В турската столица министър-председателят ще се срещне с президента на Турция Реджеп Тайип Ердоган. "Отивам на една другарска вечеря ", разкри министър председателят.

Борисов отива при Ердоган в Анкара поради Сирия и мигрантите

"Конфликтът сред нашите съседи(Турция и Гърция) е налице. Дойде време да пожалите и мен – виждате, че не е елементарно. Последните дни диалозите, които организирах са поискани от моите сътрудници. Разговарях с Макрон, Меркел, Ердоган, Мицотакис и други Конфликтът покрай нас въздейства, само че все пак имаме съвършени връзки сред граничните служби. Такива конфликти(в Сирия) са огромна бомба – въздействат на растежа, стопанската система и туризма на страната. Бяхме привикнали на нулева миграция, а плюс ковид нещата могат да станат трагични ", сподели още Борисов.

"Близо година работим с Русия по финансово-икономически издържани планове. Утре заран ще имаме прелестна вест ", заяви министър-председателят.

"Ние като хуманисти не можем да гледаме умерено по какъв начин се мъчат дами и деца. Не можем да надигнем армията против тези хора. Трябва ни изнесен център, който да прибере дечицата на топло и ние от Европейски Съюз да плащаме за това ", разкри Борисов.

"Обещал съм 14 телефонни диалога преди да излетя за Анкара. България ще изиска да се продължат положителните междусъседски връзки. Не мисля, че връзките ни с Турция са застрашени, само че отивам, с цел да кажа добра дума ", сподели още той.

Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г разяснява и ковид и съдружните връзки.

"В целия свят има рецесия за защитни костюми и консумативи. 2 милиона маски ще дойдат от Холандия в България. Най-вероятно към този момент пътуват ", разкри министър председателят по повод ограниченията против ковид. "Сложихме най-хубавите специалисти в тази сфера. Изпълнявам каквото ми предлагат специалистите ", отговори Борисов на въпрос дали се анулират формалните празнувания на връх Шипка на 3 март.

"С Каракачанов имаме прелестна връзка – чухме се и нощес. Министърът на защитата самичък се увери с гранична полиция каква е обстановката по границата. Валери Симеонов ми пожела триумф за диалозите за мигрантите преди два часа ", сподели още той.

"Проблемът на България е, че би трябвало да пази Шенгенските граници. Дислоцираме повече военни сили на Шенгенската граница - това е обидно за нас ", разяснява Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР