Годината, в която сте родени, играе огромна роля в живота

...
Годината, в която сте родени, играе огромна роля в живота
Коментари Харесай

Последната цифра от годината на раждане разкрива тайна за вас

Годината, в която сте родени, играе голяма роля в живота ви. Но най-важното е последната цифра от годината на раждане. Тези числа съставляват разнообразни детайли.

Вселената е доста мъдра и в случай че в действителност желаеме нещо, то ще се сбъдне. Може би за бързото реализиране на фантазиите ни пречи бремето на предишното?

Има 5 детайла: метал, огън, земя, дърво и вода. Тези детайли могат да опишат доста за характера на индивида, неговите привички и доста други. Така че, през коя година сте родени? Според последната цифра от годината на раждане открийте детайла си. Например: Ако годината ви е 1987 година, ще изберете номер 7. Това е детайлът на огъня.

1. Метал (0-1). Представителите на детайла метал имат мощен темперамент и еластичност. Тези хора са самостоятелни и много сдържани, тъй като са подготвени да работят сами.

Те се стремят да живеят в естетика и обич. Те знаят тъкмо какво желаят и ще създадат всичко, с цел да реализиран задачите си. Техните недостатъци са желанието за власт, първокласни артикули и пари. Те са непреклонни и неумолими.

2. Вода (2-3). За представителите на детайла вода са присъщи качества като добрина, харизма и съчувствие към хората. Те имат чудесно въображение и творчество, което ги прави сполучливи в специалностите, свързани с изкуството. Тези хора имат доста развита вътрешен глас и те са извънредно детайлни.

3. Дърво (4-5). Представителите на детайла дърво са самоуверени и работливи. Те обичат новите усещания и мечтаят да изследват света към тях. Те в никакъв случай не се държат егоистично и нарцистично.

4. Огън (6-7). Представителите на детайла огън са същински пътешественици, защото мечтаят да пътуват по света. Те са очарователни и спонтанни, те знаят по какъв начин да притеглят хората.

5. Земя (8-9). Представителите на детайла земя са надеждни и амбициозни. Те деликатно изследват всичко и в никакъв случай не вършат луди неща. Тези хора обичат дисциплината и реда, тъй че постоянно живеят по собствен личен график.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР