Годината почти изтече и определено може да се отбележи, че

...
Годината почти изтече и определено може да се отбележи, че
Коментари Харесай

Трендовете, с които ще запомним 2021 година

Годината съвсем изтече и несъмнено може да се означи, че 2021 бе наситена с доста събития. Едни бяха положителни, други не толкоз, а трети се отличиха с това, че станаха световен феномен. Факт е, че не всичко съвременно е наложително хубаво, написа каналът във vbox7. Ето някои неща, които са сред готиното и кринджа:

Да гледаш Squid Game

Яко или криндж? Е, мъчно е да се отговори на този въпрос, тъй като Squid Game се трансформира в международен феномен, който не може да бъде пропуснат с лека ръка. Едни полудяха по сериала, а други и до през днешния ден не са го гледали. Корейската продукция небрежно стана най-гледаният филм в Netflix и беше разгласен за най-гледан сериал в десетки страни. Няма спор, че не е имало скоро подобен огромен културен феномен, който да завладее милиони хора. В обществените мрежи се зародиха десетки провокации и трендове, въодушевени от Squid Game, само че въпреки всичко имаше хора, които въобще не се впечатлиха от поредицата. Криндж или крепко? Buzzfeed пуснаха анкета, в която хората гласоподаваха, че този шлагер попада в категория " готино " за 2021 година

Шапка идиотка

През 2021 година, тези шапки се завърнаха като топ наклонност, на която залагат повече момчетата, които желаят да са bad boys. Е, най-малко множеството по този начин си мислят, само че е реалност, че въпросната шапка се наложи в модата и наподобява, че ще бъде настояща през 2022 година Яко или криндж? В същата анкета хората са дали своят вот, че е по-скоро... криндж.

Да слушаш Оливия Родриго

Ако не знаете, Оливия е една от най-младите поп звезди и цялостен шлагер измежду всеки тийн. Певицата дебютира на музикалната сцена много скоро, само че има актьорски опит в " Дисни ". През пролетта тя издаде първия си албум, който носи заглавието " Sour " . Албумът бе оценен високо от критиците, в музикалните платформите е натрупал над 385 млн., стрийминга. Именно в Spotify Родриго сложи връх по слушания, откакто дълго време Ариана Гранде държеше този триумф. Яко ли е да слушаш Оливия Родриго? Да, това е оценката в анкетата на Buzzfeed. Ако още не сте чули нещо на Оливия, то ето тук може да го извършите:

Да носиш съдрани и необятни дънки

Тази мода няма да си отиде и ние сме доста удовлетворени от този факт (Sorry not sorry). Ясно е, че този градски/уличен жанр на обличане не е за всеки, само че е неоспорим фешън тренд, който няма да отмине елементарно и бързо. В някои случаи съдраните дънки са супер секси, а и пасват идеално на чифт готини кецове. Какво демонстрира анкетата ли? Всички са съвсем единомислещи, че е крепко да носиш съдрани дънки.

Да четеш книги, предложени в BookTok

Ок, първо едно конкретизиране, в случай че не сте осведомени с това #BookTok е общественост в TikTok, фокусирана върху литература. Създателите вършат видеоклипове, в които преглеждат, разискват и се майтапят с книгите, които четат. Тези книги варират по жанрове, само че доста от хората се концентрират върху фантастика, фентъзи и глуповати любовни романи. Яко ли е да четеш книги, предложени от тази общественост? Не, криндж е!

Да гледаш Bridgerton

Още една поредност на Netflix, която беше шлагер през 2021 година Истината е, че поредицата има готини моменти, друг взор към аристокрацията във Англия (направо неосъществим поглед), а хората са разграничени. 50% в анкетата са дали своят вот, че е крепко, а другите 50% са безапелационни - цялостен криндж.

Да слушаш новата музика на Адел

Новият албум на Адел е следващото доказателство, че тази жена може да отсъства и 10 години от сцената, само че завръщането ѝ да е грандиозно. Е, музиката е съвсем като във всеки различен албум, образно обаче певицата е тотално изменена. Адел е неоспорим музикален кумир и смеем ли да напишем, че нещо е криндж при нея!? Дори да не ни харесват баладите за любовни разочарования, Адел е всичко друго, само че не и криндж! 70% от гласувалите в анкетата са на същото мнение. Ако не сте слушали към момента " 30 ", то е към този момент време.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР