Годината на Вола следва годината на .Воловете са родени през

...
Годината на Вола следва годината на .Воловете са родени през
Коментари Харесай

Какво е да си Вол според китайския хороскоп?

Годината на Вола следва годината на.

Воловете са родени през следните интервали:

11/02/1937 – 30/01/1938
29/01/1949 – 16/02/1950
15/02/1961 – 04/02/1962
03/02/1973 – 22/01/1974
20/02/1985 – 08/02/1986
07/02/1997 – 27/01/1998
26/01/2009 – 13/02/2010

Силни страни

Упорити.  За множеството Волове триумфът е предупреден, тъй като имат нужните качества и знаят по какъв начин да го реализиран. Те са рационални и извънредно справедливи и не се плашат от сериозна работа. Воловете виждат проблемите като провокации и се втурват към тях като разгневен бик. Повечето провокации нямат никакъв късмет. Методични и търпеливи, Воловете си проправят път към върха малко по малко.

Добродушни.  Повечето Волове не са егоисти или прекомерно амбициозни. Те знаят по какъв начин би трябвало да се създадат нещата и са склонни да се подчиняват на реда. Имат чувствителни души и са общителни с близките. Волът може да ви даде най-хубавия съвет, стига да го попитате. Повечето от тях нямат врагове, което постоянно е огромно преимущество. За страдание, някои от тях нямат и същински другари. Те са склонни да бъдат работохолици и техният главен триумф е обвързван с работата.

Силни.  Воловете имат характера да не престават напред дори когато ситуацията е съществено. Те следват своя проект праволинейно и умеят да пренебрегват предложенията и подигравките на близките. Знаят коя е крайната им цел, както и кой е най-прекият път за постигането й. Воловете имат вродена непоклатимост и успокоение, които превземат и притеглят хората. Това е ключът за крайния им триумф.

Отзивчиви.  Повечето Волове в никакъв случай не не помнят от кое място са тръгнали. Най-добрите от тях не разрешават славата или достиженията да ги трансформират даже и малко. Това се дължи на обстоятелството, че техният триумф е реализиран с твърдоглав труд и не е пристигнал изведнъж. Воловете постоянно оферират помощ или съвет, които би трябвало да приемете с наслада. Те са доброжелателни и на ваша страна.

Слаби страни

Бавни.  При Воловете стабилността и упоритостта идват за сметка на извънредно бавното им движение. Те имат потребност да работят със личната си скорост, като обръщат изключително внимание на детайлите и качеството. Не очаквайте от тях да ви дадат бърз отговор или да се съгласят с всичките ви оферти. За сметка на това когато Волът обещае нещо, той нормално го извършва.

Инатливи.  Воловете са доста инатливи. Ако не желаят на създадат нещо, няма по какъв начин да ги накарате – нито с молби, нито със закани. Те рядко се гневят, само че гневът им е в действителност заплашителен и всепомитащ. Освен това са извънредно отмъстителни. Внимавайте с тях!

Авторитарни.  Воловете не са изключително приказливи, само че когато кажат нещо, то сигурно е стойностно. Те чакат и изискват да бъдат изслушвани. Могат да бъдат доста властнически най-вече на работното си място и в фамилията, тъй като мислят, че постоянно знаят по какъв начин би трябвало да се свършат нещата.

Традиционалисти.  Воловете обичат да вървят по отъпкани пътеки. Те не са изключително рисковани или спонтанни хора. Те имат потребност от прецизен режим и да го следват, това работи най-добре за тях. Воловете нормално са възнамерявали всичко до края на годината, тъй че най-добре им се обадете авансово, в случай че желаете да ви вместят в графика си за кафе или обяд.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР