Годината е 2022-ра и порно сайтовете имат сериозен опонент в

...
Годината е 2022-ра и порно сайтовете имат сериозен опонент в
Коментари Харесай

Колко печелят порно звездите от OnlyFans?

Годината е 2022-ра и порно уеб страниците имат сериозен конкурент в лицето на OnlyFans. Там всеки може да стане звезда в промишлеността за възрастни, а и да печели нелоши пари. 

Само че територията, непокътната сякаш за елементарните хора, беше превзета от професионални порно артисти, които желаят същото - да са известни и да печелят добре. И освен това - имат цялостния надзор над работата си. 

Лана Роудс е една от най-известните порно звезди въобще, а и измежду тези в OnlyFans. В изявленията е споделяла, че снимайки се във филми, е трябвало да прави неща, които не са по усета ѝ най-меко казано. Сега обаче Лана печели милиони в OnlyFans и то, правейки това, което ѝ харесва. 

" Когато стопирах да се фотографирам в порното, имах към 100 хиляди $ в банковата сметка. Днес са няколко милиона ", споделяла е тя в подкаст. DailyStar пресмятат, че евентуално става въпрос за близо 24 млн. $. И тя надалеч не е единствената!
                             

Миа Халифа несъмнено е измежду огромните звезди в промишлеността, въпреки че не се снима от години. Днес се счита, че Миа печели по близо 6 млн. $ на месец от OnlyFans. 

Преди време тя беше безапелационна, че не желае повече да се занимава с този вид работа, само че и в едно изявление признава: " Трудно е да си намериш естествена работа, откакто одеве си спрял да снимаш порно ". 
                             

Belle Delphine имаше профил в един от най-големите уеб сайтове за видео за възрастни, където съблазняваше откровени нърдове. После тя " мигрира " към OnlyFans, където към този момент започнаха огромните пари за нея.
                             

Твърди се, че тя печели по близо милион $ на месец от видеата си там. Нърдовете обаче я последваха и там, а някои са държаха прекомерно заплашително и това докара до следващото онлайн изгубване на Бел, написа каналът Vbox7.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР