Годината е 1987. В САЩ по това време малки и

...
Годината е 1987. В САЩ по това време малки и
Коментари Харесай

10 от най-големите хитове на 80-те

Годината е 1987. В Съединени американски щати по това време дребни и огромни са луднали по „ Алф “. Кибертрон, планетата, на която автоботите живеят, е нападната и Оптимус Прайм няма различен избор, с изключение на да изпрати Бъмбълби на Земята, с цел да потърси и откри леговище за тях. В пътуването си обаче Бъмбълби е последван и от враговете си. А на Земята му се бъркат и военните, които концепция си нямат какво се случва.

След няколко офанзиви автоботът едвам оцелява, а по стичане на събитията последната форма, която съумява да одобри, е на Volkswagen Beetle. Докато бяга от тези, които желаят да го заловят и учат, Бъмбълби намира укритие посред автоморгата на малко крайбрежно калифорнийско градче.

Чарли (Хейли Стайнфелд) е на прага на пълнолетието и в търсене на своето мястото под слънцето. Именно тя открива Бъмбълби – ранен и сломен от водените борби. Чарли се заема с ремонта и когато завършва, изненадата е голяма – това не е елементарен VW Beetle. Заради едно от нападенията автоботът губи способността си да приказва и не може да ѝ изясни какво се случва и по какъв начин се споделя. Ето за какво тя взема решение да го кръсти Бъмбълби.


Филмът е продуциран от ветераните от поредицата Трансформърс Лоренцо ди Бонавентура и Майкъл Бей, изпълнителни продуценти са Стивън Спилбърг, Браян Голднър и Марк Вахрадин. Крис Бригам (Арго, Генезис) също ще се причисли към изпълнителните продуценти. Сценарият е дело на Кристина Ходсън (Незабравимо).

Режисьор е Травис Найт  („ Кубо и пътят на самурая “, „ Коралайн “) , а в основните функции ще забележим Хейли Стайнфелд  („ Така е на 17 “) , Памела Адлън  („ Луи “) , Джон Сина  („ Баща в остатък 2 “, „ Тотал вреда “) , Джордж Лендеборг Младши  („ Спайдърмен: Завръщане “) , Джейсън Дръкер, Кенет Чои  („ Американска престъпна история “) , Аби Куин  („ Телефонна линия “) , Рейчъл Кроу  („ Офисът “)  и Грейс Дзини  („ Странични резултати “) .

Вдъхновени от стила, музиката и метода на живот през 80-те, от другарството и жаждата за завършения, тази седмица дружно с Форум Филм България и музикалния портал © Меломан.бг, и благодарение на гласовете ви в специфичната форма за регистрация, потърсихме песните, които за вас са емблема на десетилетието. Гласуването завърши, резултатите са ясни, а ето по какъв начин наподобява и цялостният лист, спретнат от вас.

10. Орлин Горанов – Светът е за двама


9. Europe – The Final Countdown


8. Michael Jackson – Beat It


7. Queen – Who Wants To Live Forever


6. Kaoma – Lambada


5. Bon Jovi – Livin’ On A Prayer


4. Guns N’ Roses – Sweet Child O’ Mine


3. Bonnie Tyler – Total Eclipse Of The Heart


2. Michael Jackson – Billie Jean


1. Survivor – Eye Of The Tiger

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР