Година след инвазията на Русия, бившият шампион по бокс в

...
Година след инвазията на Русия, бившият шампион по бокс в
Коментари Харесай

Владимир Кличко подкара германски танк


Година след нашествието на Русия, някогашният първенец по бокс в тежка категория Владимир Кличко тества танковете Leopard, които Германия даде на Украйна. За това оповестява организация Ройтерс.

Видеозаписи, оповестени през днешния ден (25 февруари), демонстрират по какъв начин братът на Виталий Кличко, кмет на Киев, ръководи танка на неразкрито и неуточнено място.

Владимир Кличко изяснява във видео, че в никакъв случай не си е представял, че ще ръководи такава „ котка “ ( визирайки танка Leopard - б.р. ). Той също по този начин благодари на Германия и на „ свободния свят “ за „ всичко, което са дали на украинците “.

Владимир Кличко изяснява, че след година на война и премеждия в Украйна, волята на хората за победа е по-силна от всеки път. Или както споделя той във видеото: „ мощна като този танк “.

В петък (24 февруари) Полша достави четири от своите танкове Leopard на Украйна, само че не е ясно дали Владимир Кличко ръководи един от тях или това е машина предоставена от Германия.

Министърът на защитата на Германия Борис Писториус заяви в петък, че е реализирано единодушия за даването на още четири бойни танка Leopard 2 A6 на Украйна. Те са от немските военни ресурси, се споделя в изказване на Министерството на защитата на Германия.

Канада също изпраща нови четири бойни машини Leopard 2 в Украйна и постанова нови наказания, свързани с Русия, заяви министър председателят Джъстин Трюдо, представен от организация Ройтерс.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР