Година и половина след раздялата си Димитър Рачков и Мария

...
Година и половина след раздялата си Димитър Рачков и Мария
Коментари Харесай

Плеймейтката Анита: Не съм с Рачков за пари, по любов е!

 Година и половина след раздялата си Димитър Рачков и Мария Игнатова имат нови интимни половинки и към този момент въобще не ги крият. На щурото празненство, което стилистката Кремена Халваджиян по традиция провежда в клуб " Библиотеката " на 19 юли, комикът и някогашната му възлюбена се появиха в компанията на своите нови сътрудници. През цялата вечер Мария и Митко седяха на отдалеченост един от различен и избягваха всевъзможен контакт между тях, разкриха участвали на празненството.

Както " Уикенд " разкри още преди няколко месеца, младата знойна русокоска, взела акъла на Митко, е плеймейтката Анита Димитрова. Едрогърдата русокоска е родом от Хасково и е участничка в еротичния конкурс " Мис Плеймейт " преди 3 години. 47-годишният бургазлия кроял дълготрайни проекти за взаимен живот с плеймейтката и към този момент я е показал на родителите си. Близки до двойката разкриха, че Анита и Митко живеели под един покрив. Двамата се залюбили около присъединяване си в новата ария на братя Аргирови " Ние ". Освен Рачков и Анита, в клипа взели участие също Криско, Рафи и Иво Аръков. Плеймейтката също срещнала комика със своето семейство. Първоначално, околните на младата хубавица по никакъв начин не били очаровани от връзката й с 24 година по-възрастния от нея артист. Щом видели отношението му към Анита, те трансформирали мнението си за него и към този момент го приемали като член на семейството. 

Неотдавна Анита се похвали, че артиста бил вманиачен по нея и даже й предложил брак. Твърди се, че хубавицата към този момент е сгодена за комика. Тя била много разтроена от подмятанията на недоброжелатели, че търси полза от връзката си с Рачков, който не жали средства за нея. " Подобни приказки доста ме огорчават. Обичам Митко откровено от първия миг. Не съм с него за пари. Аз не съм такова момиче, макар че за плеймейките се приказват какви ли не работи. Едни от най-богатите мъже в България са желали да са с мен, тъй че в случай че задачата ми е била да съм с милионер, до момента да съм я постигнала ", отсича афиширащата се като кардинална и скромна Анита. 

И до момента в който Рачков сияе до новата си и много млада половинка, Мария грее до Ивайло Нойзи-Цветков, нашумял през 90-те години на предишния век като основен редактор на паметното списание " Егоист ", а в по-ново време – като един от стратезите на " Демократична България ". Мария и Нойзи се познавали от години, само че станали двойка едвам при започване на годината. Именно Нойзи бил индивидът, подкрепил Господарката на ефира да направи шоуто " Без грам инстасрам ", което показа точно на Свети Валентин в столичен клуб. Той бил основателят русокоската да се опитва с модерната в последно време стендъп комедия и даже й предложил да й помогне, в случай че има потребност. Някои даже считат, че част от скечовете са редактирани и дописани от него. Въпреки че хората към тях се чудят какво е намерил интелектуалец като Ивайло в типична русокоска като Мария, те изглеждали доста задоволени от своята връзка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР