God is one for All/ Earth song е песен-молитва за

...
God is one for All/ Earth song е песен-молитва за
Коментари Харесай

Георги Симеонов–JJ посвети песен на Земята, мира и любовта

God is one for All/ Earth song е песен-молитва за спасението на Земята и човечеството, споделя Георги Симеонов–JJ.

„ С тази ария, в сложните времена на пандемия,бих желал да прикани всички да осъзнаем, че единствено дружно иобединени можем да помогнем на Майката Земя и човечеството да оцелее като изградим нов свят – без ненавист, без войни и без премеждия. “ – споделя изпълнителят. Посланието на God is one for All/ Earth song е за мир и съгласие, като път, по който би трябвало да вървим!

Музиката и текста Георги Симеонов написва, вследсвтие на непринудено обзело го ентусиазъм малко след среднощ. „ Не можах да заспя и усетих силата на тази ария. “ – добавя JJ.

Аранжиментът на God is one for All/ Earth song е дело на Светльо Заров, а Ники Нанков пресъздава и приключва по най-брилянтния метод видеото към песента.

Любопитен факт е, че във видеоклипа вземат участие 2-те племеннички на Георги Симеонов, Грациа на 8 година и Микаела на 4, които за първи път застават пред камерата и се оправят съвършено с функциите си.
 Георги Симеонов–JJ посвети ария на Земята, мира и любовта (ВИДЕО)

В британския текст са застъпени изконните човешки полезности и потребност от обич. Любовта към всички живи същества на Планетата – хора, растения, животни, която да извърши сърцата ни!

Апелът на JJ е божествената искра на вярата в Единния Бог, която всеки носи в себе си, да ни води по пътя от мрака на омразата,войните и страданията към Светлината на Мира, Любовта и Радостта! Според него единствено, където има обич, може да има живот!

„ Вярвам, че песента ще допре сърцата на хората и ще ни помогне давървим по пътя на Мира и Любовта! Това е мояпризив за избавление на Планетата Земя и човечеството! “

Песента е вторият музикален план на Георги Симеонов-JJ след брилянтното му показване в предпоследния сезон на шоуто „ Като две капки вода “, където стигна до край дружно с Фики Стораро, Дара и Маги Джанаварова.Премиерата на God is one for All/ Earth song бе на 22-ри Април - деня на Земята, разгласен от Организация на обединените нации и маркиран за първи път през 1970г.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР