ГНУСНОТО ЛИЦЕ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА ЦЕНЗУРА. Така започва, сякаш крещейки, постът

...
ГНУСНОТО ЛИЦЕ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА ЦЕНЗУРА. Така започва, сякаш крещейки, постът
Коментари Харесай

Гнусното лице на политическата цензура… Събедете се, хора, ей! Жданов на снимката се е развилнял и иска да ни приключи…

ГНУСНОТО ЛИЦЕ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА ЦЕНЗУРА. Така стартира, като че ли крещейки, постът на журналиста Недялко Недялков. Посветен на готвеният от ПП-ДБ Проектозакон за „ прекъсване на неуместни интернет уеб сайтове и платформи в обществените мрежи. “

 

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

 

НУСНОТО ЛИЦЕ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА ЦЕНЗУРА.
Потомъкът на болшевишкия жанр Бойкикеви потвърждава, че комунистите нищо ново не са научили, нищо остаряло не са не запомнили.
Този новопокръстен евроатлантик пробутва в Народно събрание проектозакон за прекъсване на неуместни интернет уеб сайтове и платформи в обществените мрежи.

На процедура вкарва Министерство на Истината и новговора на Оруел.

Ще основава държавен орган, който – забележете!, ще дърпа шалтера на медии за „ дезинформация “.
А дезинформация е всичко, което не отърва на розово-либерастката тайфа към Демократична България, Политическа партия, „ Капитал “, „ Америка за България “.
Не се хваля да си помисля, че този закон се написа и поради ПИК.
Не се хваля, само че е реалност.

Всички сме отговорни, че новият Жданов на фотографията се е развилнял и в обществената среда, и в правораздаването.

Че пренаписва Конституцията, с цел да си има личен основен прокурор. Че жълтопаветните му тротинейшъни от години тероризират София под формата на „ цивилен митинги “ всякога, когато нещо или някой на върха не им отърва.
Виновни сме, тъй като го допуснахме, а не ги ометохме. Проявихме уязвимост, единствено и единствено да не се разпали революция. И тъй като им позволихме да ни пробутат подправените мадуровки, посредством които похитиха няколко изборни акции и се доредиха до държавната софра.

Оттук нататък, очевидно самодоволни и арогантни, тези видове няма да се спрат пред нищо, с цел да ни приключат.

И поотделно, и групово – като характерности, общественост, колегия, народ, нация…Няма да се спрат, тъй като се усещат безусловно безнаказани, тъй като всичко „ минава “ и тъй като съумяха да се легендират като единствени представители на „ прогресивния Запад “ и „ по-добрия “ свят.
А в действителност са елементарни некадърници и доносници на посолството. И посолствата.
Сега им се ще прищяло цензори да стават, медии да стопират. Ако продължаваме да дремем и просто да псуваме от диваните във фейсбука, отново ще им се получи.
Събедете се, хора, ей! Вярно, словото не се яде, не се пипа, не радва като олинклузива в Гърция или промоциите в Лидъл, само че пък То бе първоначално, и в Него беше животът и животът беше светлината на хората…

 

 

Още отзиви четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР